Mașina lui Mirel Rădoi ”sparge” tiparele românești! A dat 350.000 de euro pe bolidul de lux

Publicat: 27 Jul. 2020, 10:49 Vedete

”Curg” milioanele pe bolizii de lux în era sportivilor! Mirel Rădoi și-a achiziționat o mașină care costă peste 300.000 de euro!

Mirel Rădoi este una dintre cele mai apreciate figuri sportive din țară, iar acesta nu se sfiește să își împartă banii pe plăcerile lui. În garajul antrenorului a apărut o super-mașină, și anume un Rolls-Royce Cullinan, SUV plasat în clasa Lux și lansat în urmă cu doar doi ani, arată Sport.ro.

Mai mult decât atât, Mirel Rădoi a venit cu bijuteria pe patru roți chiar la partida Voluntari-Sepsi. De asemenea, sportivul are și o colecție impresionantă de ceasuri!

Mirel Rădoi, ”parc auto” de lux

Și, totuși, are cu ce să se mândrească! Mirel Rădoi a reușit să strângă o sumă frumușică în timpul carierei sale de fotbalist. Bărbatul a strâns nu mai puțin de 15 milioane de euro, astfel că și-a permis să își cumpere o mașină…pe măsură! În plus, s-a vehiculat în presa sportivă că el ar fi câștigat pe lună, ca antrenor, în jur de 250.000 de euro.

Înaintea de a se urca la volanul bolidului de lux amintit anterior, el a mai fost pozat la începutul anului la volanul unui Bentley Bentayga First Edition. Selecționerul tricolorilor „mici” se poate lauda că, în toată lumea, mai există puțin peste 600 de mașini ca a lui. La momentul lansării, o asemenea mașină costa 250.000 de euro. First Edition este identică cu modelul standard, având un motor W12 de șase litri, cu două turbocompresoare, ce produce 600 de cai putere. Bolidul lui Radoi atinge suta de kilometri în doar patru secunde, iar acul vitezometrului ajunge până la 300 de kilometri pe oră.

Modelul Cullinan, de la Rolls-Royce, este primul model de SUV lansat de marcă și, de asemenea, prima mașină a brandului care are tracțiune 4×4. Mașina poartă numele de Cullinan Diamond, fiind cel mai mare diamant de calitate brută descoperit vreodată.

Publicat: 27 Jul. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă