Mașina de ultimul răcnet a lui Culiță Sterp! Te oglindești când te uiți în ea! Imagini senzaționale cu bolidul de lux

Publicat: 06 Jan. 2020, 15:36 Vedete

Culiță Sterp este, cu adevărat, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Recent, artistul și-a schimbat autoturismul!

Culiță Sterp face ”valuri” și cu mașina pe care o deține, nu doar cu vocea! Cântărețul se bucură că se află în posesia unei mașini puternice, de lux, care atrage privirile oamenilor, dar mai ales ale domnișoarelor!

Artistul deține un Mercedes pe care l-a tunat. Anumite surse din presă susțin că tânărul ar fi ”băgat” în mașină nu mai puțin de 15.000 de euro. Mașina, înmatriculată în Hunedoara, este cu adevărat o bijuterie de patru roți!

Nici Carmen de la Sălciua nu se lasă mai prejos. Vestita cântăreață deține și ea un BMW roz cu care se mândrește peste tot. Chiar ea a mărturisit de ce a ales această culoare și această marcă de mașină. Mai mult decât atât, cheia de la mașină este personalizată cu cristale Swarovski.

„Nu mă plictisesc niciodată de culoarea roz! E culoarea care îmi reflectă personalitatea. Am vrut această maşină. Îmi plac maşinile puternice, şi eu sunt o femeie puternică. Are 260 CP. Am nevoie de foarte mult spaţiu, sunt mereu cu bagajele după mine. Le-am pus până şi nume bagajelor”, a spus Carmen de la Sălciua la Teo Show.

Publicat: 06 Jan. 2020, 15:36 Vedete
Pe aceeași temă