Ce se intampla cu procuroarea Maria Piturca. Inspectia Judiciara a luat atitudine, in sfarsit!

Publicat: 02 Jul. 2019, 14:29 Ciao.ro

Toata Romania a aflat cine este aceasta procuroare dupa ce a bruscat o fetita de 8 ani. Micuta Sorina a fost luata cu forta din casa ei.

Ce se intampla cu procuroarea Maria Piturca? Inspectia Judiciara a luat atitudine, in sfarsit. Acestia au decis sa o suspende din functie si sa inceapa urmarirea disciplinara. Actiunile au fost luate dupa analiza amanuntita a imaginilor video, din diferite unghiuri, cu procuroarea Maria Piturca si Sorina.

Inspectia Judiciara a emis un comunicat de presa oficial prin care explica ce masuri vor lua impotriva procuroarei si de ce:

Ce se intampla cu procuroarea Maria Piturca

„Direcţia de inspecţie pentru procurori a dispus începerea cercetării disciplinare faţă de procuror Pițurcă Maria Antoaneta de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova sub aspectul abaterilor disciplinare prev. de art.99 lit. a) şi t) teza I din Legea nr.303/2004 privins statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările ulterioare reţinându-se că există indicii cu privire la săvârşirea abaterilor disciplinare constând în „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” şi, repectiv „exercitare a funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, dacă fapta nu întruneşte elementele constitutive ale unei infracţiuni”.

Aceasta va fi suspendata din functie pana la finalizarea procedurii disciplinare, informeaza evz.ro.

Procuroarea Maria Piturca e plina de bani

Toata Romania a vizionat imaginile cu micuta de 8 ani, tarata pe asfalt de procuroarea aceasta. Dar acum s-a aflat si cine este si cati bani are. Procuroarea Maria Piturca e plina de bani. Conform declaratiei sale de avere, situatia ei financiara este foarte buna. Femeia detine un apartament in Craiova si multe conturi bancare. Maria Piturca are 13 conturi deschise la banca in lei si in euro.

Sumele de bani din conturi sunt de 286.746 lei şi 2.098 de euro, adică aproximativ 65.000 de euro. Conform declaratiei sale de venit, procuroarea a incasat anual 149.740 de lei, adică 12.478 de lei (2.700 de euro) pe luna. Afla detalii AICI!

O fetita de opt ani a fost luata de politisti de acasa! Scene ireale in Romania VIDEO

Publicat: 02 Jul. 2019, 14:29 Ciao.ro
Pe aceeași temă