Loredana Groza este in doliu: „Iti multumesc pentru toti acesti ani pe care i-am petrecut impreuna”

Publicat: 02 Jul. 2019, 12:06 Vedete

Clipe grele pentru artista noastra, dupa ce a pierdut o persoana tare draga ei.

Loredana Groza este in doliu. Atat ea, cat si alti artisti din Romania sufera teribil, dupa ce o persoana foarte draga tuturor artistilor s-a stins din viata rapid.

Este vorba despre Cristian Singer, unul dintre cei mai iubiti regizori de sunet. Acesta a decedat si a lasat in urma multe regrete, iar fosta jurata de la Vocea Romaniei a tinut sa lase un mesaj emotionant in memoria acestuia.

Loredana Groza este in doliu

Loredana Groza transparenta la Canta acum cu mine

Extrem de indurerata si cu lacrimi in ochi, artista a scris un mesaj pentru familia si prietenii lui Cristian Singer, sunetistul care s-a grabit sa paraseasca aceasta lume.

Loredana si Cristian au colaborat vreme de multi ani si au ajuns sa-l indrageasca, spunand despre el ca este un om cu suflet mare. In acest sens, a lasat un mesaj atat pe Facebook, cat si pe Instagram.

Printre calitatile expuse, Loredana a tinut sa sublinieze ca bunul ei colaborator si prieten a dat dovada de generozitate, loitalitate dar si profesionalism, fiind calitati rare in industria muzicala.

Vedeta a mai spus ca acesta era omul care venea primul la evenimente pentru a se asigura ca muzica sse aude perfect. In plus, era si ultimul care pleca de la spectacole, fiind asemeni unui inger pazitor pentru artisti, insa acum va avea parte de proprii lui ingeri păzitori in cer.

„Cristi: (atât de mulți ani cu experiențe minunate împreună, tone de concerte, atâtea turnee pe care le-am făcut, unde ai fost necondiționat alături e bine, la bine, dar și la rău… Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun…

Îți mulțumesc pentru toți acești ani pe care i-am petrecut împreună, îți mulțumesc pentru că ești o ființă umană excepțională, îți mulțumesc pentru loialitate, generozitate și profesionalism…

Ai fost cel mai tare, Singer! Odihnește-te în pace, prietenul meu drag Îmi va fi dor de tine. Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer… Adio”, a scris Loredana Groza pe social media.

Publicat: 02 Jul. 2019, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă