Zeci de pesti morti pe raul Timis. Ce s-a intamplat aici?! Garda de Mediu e in ALERTA! VIDEO

Publicat: 07 Jul. 2019, 13:01 VIDEO

Descoperire socanta duminica dimineata, in Timis. Apa raului a fost plina de pesti morti, cu sutele. Autoritatile sunt in stare de alerta.

Zeci de pesti morti pe raul Timis, în zona Jabar, din apropierea stației de epurare din orașul Lugoj. Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au început un control, fiind prelevate probe din apă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Garda Națională de Mediu a informat, duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, că a fost început un control de către comisarii din județul Timiș, în urma unei sesizări prin care era semnalată existența a zeci de pești morți pe râul Timiș.

Zeci de pesti morti pe raul Timis VIDEO

Peștii au fost descoperiți în zona Jabar, în apropierea stației de epurare din orașul Lugoj.

Bataie la festival! Tinerii si-au impartit pumni si picioare, minute bune. De la ce a pornit altercatia VIDEO

„Întrucât cauza mortalității piscicole nu a fost stabilită, echipa de comisari care s-a deplasat la fața locului a dispus prelevarea, de către Administrația Bazinală de Apă Banat, a unor probe de apă din zona stației de epurare, precum şi extragerea peştilor morţi”, a arătat Garda Națională de Mediu.

Reprezentanții instituției informează că în funcție de rezultatele analizelor și de verificările ulterioare, vor fi luate măsurile care se impun.

Apa minerala si sucuri, RETRASE de la raft. ANPC a descoperit ce PERICOL ascund produsele

Publicat: 07 Jul. 2019, 13:01 VIDEO
Pe aceeași temă