Secretele vedetelor, dezvăluite de angajaţii lor personali. Ce lucruri incredibile ascund celebritățile

Publicat: 06 ian. 2020, 11:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Faptul că marile vedete au tot felul de pretenţii exagerate este un fapt cunoscut, însă dezvăluirile foștilor angajați aduc în prim plan amănunte la care nu s-ar fi așteptat nimeni niciodată.

Jennifer Aniston spre exemplu, adoră să se plimbe aproape goală, potrivit unui fost bodyguard, care a dezvăluit că fosta soție a lui Brad Pitt răspundea la ușă dimineața în lenjerie intimă. Fostul angajat al vedetei a spus chiar că ar putea să enumere fără probleme alunițele de pe corpul actriței.

Nici Angelina Jolie și Brad Pitt nu se abțin de față cu bodyguarzii lor. Un fost angajat a povestit despre crizele de gelozie pe care le făcea actrița, de câte ori soțul ei primea un telefon de la Jennifer Aniston. Vedeta nu își ține deloc emoțiile în frâu, iar cel care a păzit-o cândva a spus că obișnuia să arunce cuțite în perete, de câte ori era nervoasă.
Julia Roberts și Danny Moder au probleme de igienă, potrivit unui fost bodyguard, care a dezvăluit că „Frumușica’ stă și câteva zile fără să treacă pe la duș, deoarece îi place mirosul ei natural.

Kim Kardashian intră şi ea în lista vedetelor cu secrete întunecate. După apariţia casetei XXX în care vedeta a fost protagonistă, a venit rândul ca opinia publică să afle de mariajul secret pe care modelul l-a trăit când avea 19 ani. Kardashian s-a căsătorit atunci cu Damon Thomas, un bărbat cu 10 ani mai mare decât ea, un mariaj în care cuvântul de ordine a fost violenţa domestică. Kardashian a rămas traumatizată după această căsătorie şi a avut nevoie de câţiva ani buni ca să-şi revină. „Corecţiile” cu pumnii, ameninţările cu moartea şi gelozia i-au adus pe cei doi în pragul divorţului.

Un fost angajat al lui Pink a spus că artista obișnuia să bea în turnee, iar deseori adormea după mai multe pahare. Potrivit fostului bodyguard, cântăreața chiar a leșinat odată, la o petrecere Playboy.

Nici zvonurile despre Paris Hilton nu sunt mai onorante. Potrivit unui fost angajat, vedeta obișnuiește să ia lucruri din magazine fără să le plătească.

Johnny Depp obișnuia să își petreacă timpul cu fosta soție, Vanessa Paradis, și copiii lor la o locuință secretă din Hollywood, dotată cu un sistem de securitate de ultimă generație. Potrivit unui fost bodyguard al actorului, Depp nu voia să fie perceput ca o celebritate și chiar purta haine alese de gărzile sale.

Lindsay Lohan le-a dat bătăi de cap bodyguarzilor săi. Un fost angajat a povestit că stătea cu teamă că vedeta se va sinucide pe tura sa. Potrivit acestuia, actrița își dorea să moară, iar cantitățile de droguri și alcool pe care le lua erau uriașe.

Publicat: 06 ian. 2020, 11:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă