Neversea 2019. Inna a fost extaziata sa urce pe scena: ‘Mi-am dorit sa vin la mine acasa’ VIDEO

Publicat: 07 iul. 2019, 19:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

A treia editie a celui mai mare festival de la malul Marii Negre a fost spectaculoasa si in acest an. Zeci de artisti cu greutate au cantat pe scene.

Neversea 2019. Inna a fost extaziata sa urce pe scena. Pe langa artistii internationali care au fost prezenti in Constanta, pe scenele amplasate pe plaja au cantat si artisti romani. Printre ei s-au numarat Delia si Inna, ambele artiste fiind extrem de incantate sa imparta scena cu nume grele internationale.

Inna a cantat timp de o ora pe Main Stage-ul Neversea 2019. Artista s-a aflat pentru prima data in cadrul acestui festival muzical. A incins atmosfera cu cele mai de succes piese ale ei, din toata cariera sa: “Hot”, “Sun is Up”, “Cola Song”, “Ruleta”, dar și cele de pe noul album “YO” lansat de curând precum “Iguana”, “RA”, “Tu Manera”.

Neversea 2019. Inna a urcat pe Main Stage


Cantareata a fost insotita de trupa ei si de 8 dansatori. A aparut intr-o tinuta de ‘rockeritza’ extrem de sexy. Inna a fost aplaudata de sutele de mii de oameni care au asteptat ca ea sa urce pe scena. Cantareata a fost incantata sa revina in judetul ei natal, Constanta.

Jessie J., show incendiar la Neversea 2019! Vedeta a purtat o tinuta romaneasca Seen Users VIDEO

“A fost o super atmosferă, m-am simțit foarte bine pe scena de la Neversea. Aveam deja experiența UNTOLD, dar mi-am dorit să vin și la Neversea, la mare, la mine acasă!”, a spus INNA.

In plus, fanii au avut ocazia sa vada, in premiera, noul ei show. Este vorba de un nou spectacol cu care Inna va concerta la mai multe festivaluri din Estonia, Finlanda, Ungaria, Spania, Turcia.

Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania: „Mi-as dori sa…” VIDEO

Publicat: 07 iul. 2019, 19:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă