Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada asa VIDEO

Publicat: 07 iul. 2019, 17:55 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Duminica, 7 iulie 2019, cele doua vedete care s-au indragostit la Ferma 2019 se casatoresc. Cei doi au facut cununia pe 27 mai 2019.

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada in ziua cea mare. Duminica a fost o zi importanta pentru mirii Pastrama. Acestia s-au cununat religios in fata Domnului dupa ce pe 27 mai 2019 au spus DA in fata starii civile.

Si ziua de azi a fost una plina pentru ambii miri. Florin Pastrama s-a distrat de minune inainte de a merge cu mireasa lui, Brigitte Sfat, la biserica. Acesta s-a distrat, cum cere traditia, in curte si pe strada. A dansat alaturi de invitatii la nunta sa.

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama VIDEO


Imaginile de pregatire dinainte de mersul la biserica au fost transmise live, pe Facebook. Florin Pastrama si-a dorit ca toti prietenii lui virtuali sa vada aceste momente speciale din viata lui. Asa ca a facut mai multe clipuri live, pe contul sau oficial.

In imagini apare in costumul lui de fite pentru care Florin Pastrama s-a certat colosal cu Brigitte Sfat. Alaturi de el sunt sute de invitati si de curiosi care vor sa vada momentul cel mare. In timp ce Pastrama se distra de minune, sotia lui se pregatea de zor.

Brigitte Sfat, o mireasa extravaganta


Inainte de nunta, Brigitte Sfat a mers la un salon de infrumusetare. Acolo s-a coafat si s-a aranjat pentru a merge la biserica. Brigitte Sfat a optat pentru un coc inalt peste care si-a pus tiara cu cristale pretioase si voalul lung, de mireasa.

La nunta sotilor Pastrama sunt asteptati peste 400 de invitati. Ceremonia va fi sustinuta in rit penticostal. Petrecerea de dupa nunta va avea loc intr-un salon de lux, din Capitala. Printre invitati se numara si Bombo Pastrama, varul lui Florin Pastrama.

Brigitte si Pastrama s-au dus cu o gaina si trabucuri la nasi! „Ne-am dus cu ploconul, am facut…” VIDEO

„Din câte ştiu eu, se înţeleg bine de tot. Se iubesc, sunt fericiţi şi se vede treaba asta. Ca fiecare relaţie, şi o ceartă… na. El o ceartă ca să o împace. După nuntă pleacă la mare, prin Bali, prin Maldive, nu ştiu unde au spus. Ei vor să facă mai mulţi copii, aşa ştiu. Era de aşteptat, noi aşteptam cu toţii să facă nuntă. Ne bucurăm, suntem cu el. Ca la orice bărbat, îi mai fug ochii. Când e vorba de familie, pune punct la tot”, a declarat Bombo Pastramă pentru spynews.ro.

La nunta a fost invitata si familia Ralucai Podea, fosta logodnica a lui Florin. Evident, blonda le-a interzis sa fie prezenti. Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat de la Oana Roman! Ce de fite, nene! FOTO

Sursa FOTO: protv.ro (vezi aici mai multe imagini de la nunta celor doi)

Publicat: 07 iul. 2019, 17:55 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă