Brigitte si Pastrama s-au dus cu o gaina si trabucuri la nasi! „Ne-am dus cu ploconul, am facut treaba tiganeasca!” VIDEO

Publicat: 05 Jul. 2019, 15:32 News 3

Traditiile tiganesti sunt respectate in tocmai si Brigitte si Pastrama au dus gaina nasilor intr-un restaurant de lux din Bucuresti.

Brigitte si Pastrama s-au dus cu o gaina si trabucuri la nasi! Florin Pastrama si Brigitte vor sa respecte toate traditiile pentru nunta lor si nu au uitat nici de „plocon”, care presupune ca ei trebuie sa mearga cu o gaina si cadouri la nasi.

Lizeta „descurca tot” si sotul ei sunt nasii celor doi si au fost foarte surprinsi cand i-au vazut ca intra in restaurant cu gaina in brate. Pe langa traditionala gaina cei doi au luat si o serie de trabucuri scumpe si un coniac foarte rar si scump pe care Pastrama l-a ales special pentru nasul sau.

Brigitte si Pastrama s-au dus cu o gaina si trabucuri la nasi

Nu a trecut mult pana cand Florin a inceput cu glumele despre petrecerea burlacilor si „gagicute”. Daca la trabucuri si coniac au fost impreuna sa le cumpere pentru gaina au trimis pe altcineva iar ei doar i-au pus funda rosie si au urcat-o in Porsche inainte sa fie „livrata”.

Brigitte si-a dat seama de situatia in care se afla si s-a gandit sa asezoneze gaina si cu ceva cadouri scumpe: „Este penibil sa vin doar asa cu o gaina sau un curcan. Eu stiu ca nasa mea este fumatoare de trabucuri si nasul bautor de chestii foarte rare, coniac.”

Pastrama in schimb era tare mandru de faptul ca a dus o gaina vie nasei lui si ca acestia au acceptat cadoul si s-au bucurat: „Am venit la nasa cu gaina, dupa traditiile mele tiganesti. Brigitte ea e londoneza, cu cafele cu telefoane, nu am facut treaba tiganeasca. Il iau pe nasu la mine acasa la petrecerea burlacilor, am cativa berbecuti, sampanie si vin de calitate si multe gagicute. Pardon, domnisoarele de onoare.”

Toti 4 s-au asezat la masa si au inceput sa manance iar Brigitte era in permanenta cu ochii pe Florin sa nu cumva sa exagereze cu mancarea si sa nu mai incapa in costum. Se pare ca dupa iesirea din FERMA Florin Pastrama s-a ingrasat cateva kilograme: „Vezi ca te ingrasi, oricum esti gras. Florine tu nu mai incapi in costum, nu mai manca.

Publicat: 05 Jul. 2019, 15:32 News 3
Pe aceeași temă