Floyd Mayweather, imaginea cu care a rupt internetul! S-a pozat cu cateva milioane de dolari pe masa si are un mesaj pentru toti „haterii”!

Publicat: 05 Jul. 2019, 14:24 Vedete

Fostul pugilist a revenit la stilul care l-a consacrat si de ziua Americii tocmai si-a scos din dulap tenacurile de bani si le-a asezat pe masa.

Floyd Mayweather revine in forta! S-a pozat cu cateva milioane de dolari!  Floyd Mayweather are o avere de aproximativ 700 de milioane de dolari si de cand s-a retras din box a continuat sa faca bani din contractele de imagine si din vanzarile brandului sau.

Renumit pentru stilul sau extravagant de a trai si sumele uriase pe care le cheltuie sau le pariaza, Floyd Mayweather a revenit acum in atentia tuturor cu o noua postare in care are pe masa 1.8 milioane de dolari in foarte multe pachete formate din bancnote de 100 de dolari.

Floyd Mayweather revine in forta

Fotografia a fost postata pe Instagramul sau ieri pe 4 Iulie de ziua Americii iar mesajul a fost adresat direct celor care il critica pentru felul sau de a fi. O mare parte din averea lui colosala sta si in masinile foarte scumpe si foarte multe pe care le are. In total Mayweather are 7 Rolls-Royce-uri de peste 2 milioane de euro si foarte multe alte masini de lux.

„Asta tot aud de 23 de ani. „Tot ce face Mayweather este sa se laude cu masinile lui, bijuteriile lui, casele lui, femeile lui, hainele lui si banii lui.” Si tot ce le spun eu inapoi este: „Sunt fericit ca voi toti va petreceti timpul de mai bine de 2 decenii stand si urandu-ma pe mine in loc sa va construiti singuri un renume!” a fost postarea lui prin care isi ataca „haterii”.

„Mi s-a spus că ‘Cea mai gălăgioasă persoană din cameră este cea mai slabă’. Asta e valabil și pentru cei care fac ilegalități. În cazul meu, mă bucur că pot să-mi etalez averea făcută legal și să mă laud cu faptul că un negru, care a crescut în sărăcie, a depășit orice așteptare și nu-i păsă de ce crede lumea. La mulți ani de 4 iulie! Asta e independența mea! Acum să înceapă artificiile” a mai adaugat el intr-o alta postare.

Deși s-a retras în anul 2017 din lumea boxului, Floyd Mayweather a câștigat doar din meciul cu starul Conor McGregor 275 de milioane de dolari, potrivit bbc.com. Pe lângă banii grei câștigați din box, Floyd în vârstă de 42 de ani, are un interes pentru jocurile de noroc, cluburi de striptease şi imobiliare. El a anunțat de curând că este implicat într-un proiect uriaș, în construirea unui zgârie-nori în New York.

Publicat: 05 Jul. 2019, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă