E cea mai ciudata mama din lume! Are tot corpul acoperit de tatuaje, ochii roz si face bani pozand sexy! VIDEO

Publicat: 05 Jul. 2019, 12:55 Life

Arata ca o adevarata starleta din filmele pentru adulti dar aparentele in cazul ei inseala rau de tot. Are 3 copii si este foarte credincioasa.

E cea mai ciudata mama din lume! Are tot corpul acoperit de tatuaje! Michelle Di Donato are 32 de ani si este din Florida si este una dintre cele mai excentrice mame din lume! Si-a tatuat tot corpul si si-a facut inclusiv ochii roz.

Estimarile ei sunt ca peste 90% din corpul ei este acum acoperit de tatuaje dar continua sa spuna ca si-ar dori sa-si mai faca si altele. Primul tatuaj pe care si l-a facut a fost la varsta de 21 de ani dar a inceptu sa-si acopere in totalitate corpul in urma cu 6 ani cand l-a cunoscut pe cel de-al doilea sot al ei, un artist tatuator. Acum trebuie sa traiasca zilnic cu privirile mirate sau scarbite ale oamenilor care o vad pe strada, dar in rest viata ei de familie este una normala.

E cea mai ciudata mama din lume

Michelle are 3 copii si niciunul dintre ei nu considera ca mama lor este in vreun fel speciala. Cel mai mic dintre ei are 9 ani si tocmai i-a spus ca daca isi va face mai multe tatuaje o va iubi mai mult. Femeia traieste acum din banii pe care ii face ca si fotomodel si are si un studio de tatuaje impreuna cu sotul ei.

Merge pe motocicleta, este o aparitie peste tot pe unde se duce si chiar si asa spune ca are o puternica credinta in Dumnezeu si ca o deranjeaza cel mai mult jignirile pe care le primeste pe Instagram.

„Eu nu consider ca am multe tatuaje, eu cred ca am unul singur. Singura zona de pe corpul meu care nu imi place sa fie tatuata sunt sanii mei care imi plac asa naturali cum sunt. Cea mai comuna preconceptie despre mine este ca sunt satanista. Cea mai grea parte pentru mine este modul in care ma trateaza oamenii. Nu ma deranjeaza daca se uita urat, dar multi imi si spun chestii jignitoare pe social media.

Am ales sa-mi fac ochii roz pentru ca era un contrast foarte puternic cu culoarea ochilor mei. Am 3 copii de 12, 11 si 9 ani si stiu din modul in care se uita la mine ca ei nici macar nu-mi vad tatuajele.” a povestit femeia despre viata ei.

Publicat: 05 Jul. 2019, 12:55 Life
Pe aceeași temă