Iubita lui Speak a pozat nud! Stefania a lasat pudoarea deoparte si a facut un pictorial fierbinte

Publicat: 05 Jul. 2019, 13:18 News 3

Frumoasa Stefania s-a dezbracat de haine si de inhibitii si a facut cel mai sexy pictorial posibil.

Iubita lui Speak a pozat nud! Stefania este deja un nume in industria muzicala, insa pe langa cantareata, aceasta este si dansatoare si influencer, in special pe zona de beauty.

Are un trup extrem de tonifiat si forme care innebunesc orice barbat, insa doar Speak are privilegiul sa vada asa ceva zilnic. Fiindca arata atat de bine, Stefania nu se sfieste sa pozeze sexy sau cat mai sumar.

Iubita lui Speak a pozat nud

Iubita lui Speak a pozat nud

Insa ultimele poze aparute cu ea au incins internetul, fiindca focoasa bruneta a facut un pictorial extrem de fierbinte in care s-a dezbracat complet de haine si a pozat foarte provocator.

La inceputurile ei, lumea o stia drept Libelula, fiind atunci era dansatoare, fiind prezenta in videoclipurile mai multor vedete autohtone. Insa a muncit mult si a reusit sa evolueze fantastic, iar acum este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania.

De doi ani de zile este iubita lui Speak iar lucrurile par sa devina din ce in ce mai serioase, fiindca recent cei doi s-au mutat intr-o vila dintr-o zona rezidentiala din Bucuresti, semn ca urmeaza clopotele de nunta.

In urma cu scurt timp, Stefania a acceptat propunerea revistei Tocuh Magazine pentru a face un pictorial nud, provocator, iar Stefania n-a stat pe ganduri si a acceptat pe loc.

Nu mai este nevoie sa descriem pozele fiindca acestea vorbesc de la sine, Stefania fiind una dintre cele mai frumaose si sexy prezente din showbiz-ul romanesc. Asa ca nu este de mirare ca pozele ei au strans rapid mii de like-uri.

Publicat: 05 Jul. 2019, 13:18 News 3
Pe aceeași temă