FOTO! Primele imagini cu Horia Brenciu din nou la „Vocea Romaniei”! A facut show total pe scena!

Publicat: 05 iul. 2019, 11:10 Autor: D. C. News 3
FOTO! Primele imagini cu Horia Brenciu din nou la Vocea Romaniei! A facut show total pe scena!

A revenit dupa 5 ani la Pro TV si vrea sa faca spectacol si sa ajunga in finala cu unul dintre concurentii lui.

Primele imagini cu Horia Brenciu din nou la „Vocea Romaniei”! Horia Brenciu revine ca jurat la Vocea Romaniei si deja a postat pe Instagram primele imagini din auditiile care deja se filmeaza cu el.

Horia Brenciu i-a luat locul Andrei pe scaunul de antrenor de la „Vocea Romaniei” si s-a intors mai energic ca niciodata la Pro TV. Plin de energie si glume, fostul jurat de la X Factor este pe cale sa isi recastige notorietatea la Pro TV.

Primele imagini cu Horia Brenciu din nou la „Vocea Romaniei”

 

Brenciu deja face spectacol la filmarile auditiilor pe nevazute, dar imaginile cu el vor fi difuzate abia in toamna atunci cand va incepe urmatorul sezon al emisiunii. Horia Brenciu revine la „Vocea Romaniei” dupa 5 ani de absenta si are planuri mari pentru cel de-al noualea sezon al emisiunii. La prima lui aparitie pe scena publicul l-a aplaudat frenetic semn ca este un „showman” mult mai bun decat Andra.

„Concurenţii mei au câștigat de două ori Vocea României şi sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă mă uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă. Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV„, spunea Horia Brenciu la scurt timp după ce Pro Tv a făcut anunţul oficial al revenirii lui în juriu.

Descrierea imaginilor pe care le-a postat chiar el a fost una mai mult decat graitoare: „S-a intors nebunu’!”. Astfel cu siguranta noul sezon va fi unul plin de intrigi si „conflicte” intre Brenciu, Smiley si Tudor Chirila, ceea ce va face si mai atractiva emisiunea pentru telespectatori.

Publicat: 05 iul. 2019, 11:10 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă