Rachel McCord a incins imaginatia la piscina in cel mai mic costum de baie. Blondina a atras toata atentia asupra sa

Publicat: 05 Jul. 2019, 09:30 News 3

Vedeta a fost vazuta la psicina hotelului La Peer din West Hollywood, unde a fost cu adevarat o aparitie.

Rachel McCord a incins imaginatia la piscina. Sora actritei AnnaLynne McCord, celebra pentru rolul din serialul „90210”, a imbracat cel mai sexy si minuscul costum de baie de un rosu aprins.

Tanara in varsta de 29 de ani si-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare cu tenta albastra si o pereche de cercei rotunzi cu o cruce.

Rachel McCord a incins imaginatia la piscina

Rachel McCord a incins imaginatia la piscina

Si-a petrecut ziua la piscina, relaxandu-se, alaturi de buna ei prietena Christy Powers, al carei costum de baie s-a potrivit perfect la nuanta cu al cel al blondinei.

La scurt timp dupa s-a alaturat distractiei si sotul lui Rachel, Rick Schirmer, cu care este casatorita de 6 ani. Acesta detine un site web numit Viral Brand care se focuseaza pe marketingul digital.

Rick a fost zarit sarutandu-si gentil sotia pe cap in timp ce aceasta se relaxa pe un sezlong si savura o bautura rece. Rachel a lansat in 2017 o carte numita „Slay The Fame Game: Break Into Hollywood And Social Media Without It Breaking You back”.

In urma cu scurt timp, vedeta care cocheteaza uneori cu actoria, a declarat: „Sunt extrem de focusata pe cariera mea acum, mai ales pentru ca multi oameni vin la Hollywood si nu au idee de ceea ce fac”, potrivit Daily Mail.

„Efectiv, in prima mea saptamana la Hollywood, am fost pe covorul rosu la People’s Choice Awards iar apoi am ajuns pe coperta revistei Enquirer magazine.”

Publicat: 05 Jul. 2019, 09:30 News 3
Pe aceeași temă