Melania Medeleanu despre cat de mult s-a chinuit sa ramana insarcinata! „Renuntasem! Intrebarile de genul „nu faci si tu un copil?” sunt crunt de dus!”

Publicat: 04 iul. 2019, 13:59 Autor: D. C. Vedete

Melania Medeleanu este o mama fericita acum dar se gandeste in continuare ca ar putea sa adopte un copil intr-o zi.

Melania Medeleanu despre cat de mult s-a chinuit sa ramana insarcinata! Melania Medeleanu a vorbit pentru prima si probabil singura data despre chinurile psihologice prin care a trecut ani de zile inainte sa devina mama.

Fosta prezentatoare TV a nascut recent un baietel la varsta de 40 de ani iar acum este foarte fericita dar in trecut s-a chinuit ani de zile sa ramana insarcinata si chiar s-a gandit sa adopte. Melania Medeleanu spune ca cel mai greu i-a fost sa depaseasca momentele in care prietenii si cunoscutii o intrebau mereu despre un copil, de ce nu ramane gravida sau de ce pune cariera pe primul loc.

Melania Medeleanu despre cat de mult s-a chinuit sa ramana insarcinata

In tot timpul asta ea suferea enorm pentru ca se straduia sa ramana insarcina si la un moment dat chiar a renuntat la acest gand si a decis ca vrea sa adopte un copil. Atunci insa s-a intamplat minunea si a ramas insarcinata.

”Îmi doream foarte mult acest copil, iar faptul că nu apărea era, pentru mine, un semn că trebuie să am grijă nu doar de unul, ci de mai mulți copii. Uitându-mă la afterschool-ul social de la Clinceni, la MagiCAMP, simțeam că rolul meu era să pun cadrul în care ulterior, o armată de oameni să vină și să aibă grijă de acești copii, practic să se lipească toate sufletele astea mici și mari”, a declarat Melania în interviul pentru Life.ro.

Cel mai greu însă pentru Melania a fost să facă față tuturor întrebărilor legate de ideea de a deveni mamă ale celor din jurul ei. ”Există un singur cuvânt potrivit aici: dureros. Și mai e ceva care adâncește și dă nuanțe acestui dureros. Sunt toate întrebările din jur: „nu faci și tu un copil?” sau „să pui cariera pe primul plan și să nu faci un copil înseamnă că nu pricepi ce este important în viață !?

Întrebările și etichetările astea sunt crunt de dus, este absolut înfiorător să le auzi. Dacă îmi permite cineva un sfat, de câte ori vă vine să puneți întrebări de acest gen, închideți gura! Nu știți în ce loviți și cât de tare doare.”

”Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum. Așa că am pregătit actele pentru adopție, am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator, am trecut prin toată birocrația necesară, pentru ca în cele din urmă Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu.” a mai povestit Melania despre demersurile ei de a adopta un copil.

Chiar si acum dupa ce are propriul ei baietel Melania se gandeste ca intr-o buna zi ar putea sa adopte un alt copil dar a tinut sa sublinieze si faptul ca procestul de adoptie in Romania este extrem de complicat si plin de birocratie. Timp de un an de zile de cand si-a luat certificatul de parinte adoptator nu a fost chemata sa vada niciun copil de catre autoritati desi nu a avut nicio „pretentie” speciala in ceea ce priveste cerintele ei referitoare la un copil.

„Eu nu am ajuns în procedura de adopție din cel puțin două motive: unul e că, deși am certificatul de părinte adoptator de mai bine de un an, n-am fost chemată să văd nici măcar un copil. Și n-am cerut un copil de până într-un an sau care să fie blond, cu ochi albaștri. Pe de altă parte, l-am primit pe Radu, acest dar uriaș, și am fost atât de copleșită încât n-au mai încăput alte lupte. Sunt însă pregătită să reiau demersurile și, cine știe, poate într-o zi, familia noastră se va mări și în acest fel.” si-a incheiat ea marturisirile initime.

Publicat: 04 iul. 2019, 13:59 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă