Melania Medeleanu a nascut in secret! Baietelul ei a venit pe lume perfect sanatos dar nu a vrut ca nimeni sa afle!

Publicat: 22 Jan. 2019, 09:28 News 3

Fosta vedeta de televiziune a tinut secreta sarcina si mai ales nu a vorbit niciodata despre tatal copilului ei.

Melania Medeleanu a nascut in secret! Baietelul ei a venit pe lume perfect sanatos. Melania Medeleanu a avut una dintre cele mai discrete sarcini din showbizul din Romania iar nasterea copilului a trecut aproape neobservata.

Aşteptat în preajma Crăciunului, bebeluşul vedetei a venit ceva mai târziu, chiar la inceputul anului. Desi luna Ianuarie este aproape de final vestea nasterii abia acum a ajuns publica, vedeta tinand secret momentul cand baietelul ei a venit pe lume.

Melania Medeleanu a făcut târziu anunţul sarcinii şi după acelaşi model a procedat şi cu vestea naşterii copilului. Melania Medeleanu este proaspătă mămică. Vedeta, care se ocupă de mulţi ani de copii bolnavi din tabăra MagiCAMP, are cea mai mare grijă acum de bebeluşul ei, un băieţel care a venit pe lume la începutul anului. Fosta prezentatoare tv a declarat pentru revista VIVA! că a născut.

Ea a ţinut departe de ochii curioşilor acest eveniment atât de special pentru ea, aşa cum a procedat şi pe toată perioada sarcinii. Abia în ultimul trimestru s-a aflat că ea va deveni mamă. Melania Medeleanu a facut anuntul sarcinii dupa ce a fost fotografiata de Ciao.ro pe strada fiind vizibil gravida.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2019, 09:28 News 3
Pe aceeași temă