Copil de o zi, abandonat pe presul unui necunoscut: “Te rog, pastreaza secretul!”

Publicat: 26 Jul. 2019, 09:26 News 2
Copil de o zi, abandonat pe presul unui necunoscut: “Te rog, pastreaza secretul!”

Un copil de doar o zi a fost abandonat in fata unui apartament din Orlando, Florida, pe presul unui nescunoscut, cu un bilet langa el.

Vecinii au auzit plansetul copilasului de dimineata si au alertat politia. Barbatul la usa caruia copilul a fost abandonat a fost luat prin surprindere de agentii de politie. Se pare ca nimeni nu a vazut o femeie gravida in zona.

“Vecina mi-a povestit ca era in bucatarie si pregatea micul dejun, atunci cand a auzit un copil plangand. A deschis usa si a vazut copilul”, a declarat el. Autoritatile au declarat ca micutul a fost transportat la spital si ca starea lui este una buna, insa a avut noroc sa fie gasit de vecini. Nu ar fi rezistat mult afara.

Mama a lasat si un bilet, in care isi explica gestul. Situatia disperata de acasa a impins-o la acest gest extrem. Copilul s-a nascut, conform informațiilor de pe bilet, vineri, 19 iulie. “Nascut pe 19 iulie 2019, la 5.45. Am nascut sigura, in baie. Tatal lui a incercat sa ne ucida. Te rog, pastreaza secretul si du-l la spital. Tatal lui este un om foarte periculos. Imi pare rau. Am incercat sa-l spal si sa-l hranesc cat am putut eu”, a scris femeia, potrivit dailymail.co.uk. Oamenii legii o cauta acum si pe mama acestuia, pentru a vedea daca este sanatoasa dupa nastere.

Publicat: 26 Jul. 2019, 09:26 News 2
Pe aceeași temă