Ce salarii au juratii de la „Bravo, ai stil!” Nu sunt deloc sume mici

Publicat: 21 ian. 2019, 20:13 Autor: Simona Vedete

Emisiunea  este una dintre cele mai urmarite din Romania, asadar si salariile  de la "Bravo, ai stil!" sunt pe masura.

Ce salarii au juratii de la „Bravo, ai stil!” Show-ul a trecut prin multe transformari, iar cea mai mare a fost absenta definita a Iuliei Albu, care nu mai este jurat. Astfel, in compenenta juriului au ramas Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu.

Sezonul nou a venit si cu schimbari din partea producatorilor. Orice ținută poate fi schimbată, iar concurentele vor putea să apeleze la Retouch Studio.

Insa si difuzarea show-ului s-a schimbat, pentru ca nu se mai difuzeaza in weekend, ci in fiecare joi. Iar ceea ce-i incanta pe fani sunt juratii supriza, iar printre ei s-au enumerat Pepe, Cristina Ich si mai nou, Anda Adam.

Ce salarii au juratii de la „Bravo, ai stil!”

Ce salarii au juratii de la Bravo, ai stil

Ramane de vazut ce invitati surpriza o sa mai apara in decursul show-ului, fiindca lista nu se va termina aici. Insa ceea nu s-a schimbat deloc este salariul juratilor.

In urma cu ceva timp, Iulia Albu a spus apropiatilor ca a incasat frumoassa si deloc modesta suma de 5000 de euro, turcii de la Kanal D demonstrand inca o data cat de generosi sunt.

Si la adresa Cristinei Ich au aparut zvonuri legate de suma primita ca jurat, iar aceasta se invarte tot in jurul a cateva mii de euro, ceea ce se poate afirma si despre restul juratilor.

Frumoasa bruneta a fost cireasa de pe tort pentru acest show, iar fanii o vor in fiecare editie, considerand ca este in masura pentru a juriza fetele pentru ca si ea se invarte in lumea modei si stie sa puna la punct concurentele, atunci cand este nevoie.

Publicat: 21 ian. 2019, 20:13 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×