Ce salariu incaseaza Cristina Ich la „Bravo, ai stil!”

Publicat: 09 Jan. 2019, 16:38 Vedete

Frumoasa moldoveanca a ajuns jurat la "Bravo, ai stil!", transmis de Kanal D, fiind cel mai urmarit show de moda din Romania.

Sezonul cinci al celui mai urmarit show de moda din Romania a inceput cu o surpriza pentru fani, pentru ca una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Christina Ich, s-a alaturat juratilor.

Astfel, noul format al emisiunii este format din Catalin Botezatu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Christina Ich si Pepe, o alta surpriza placuta pentru fani.

Christina Ich, pe numele sau real Cristina Micu, a aparut in atentia presei dupa ce a filcat cateva clipuri amuzante alaturi de Matei Dima (Bromania).

Ce salariu incaseaza Cristina Ich la „Bravo, ai stil!”

Ce salariu incaseaza Cristina Ich la

Frumoasa Moldoveanca seamana izbitor cu Angelina Jolie, avand ochii migdalati si buzele voluminoase. Iar totul este 100% natural, nefiind nevoie sa apele la bisturiu sau estetician. Frumusetea a mostenit-o de la mama sa, cele doua semanand ca doua picaturi de apa.

Christina Ich, fotomodel si vlogger de succes in prezent, este hotarata sa acorde tilul de „Cea mai stilata femeie din Romania”, iar pentru asta o sa incerce sa fie cat mai impartiala.

Inca nu s-a aflat salariul exact, insa o sursa din cadrul Kanal D ne-a dezvaluit ca bruneta ar avea cateva mii de euro pe luna.

Publicat: 09 Jan. 2019, 16:38 Vedete
Pe aceeași temă