Cu ce se ocupa Cristina Ich inainte sa devina cunoscuta

Publicat: 09 ian. 2019, 15:48 Autor: Simona Vedete

Christina Ich, cunoscuta ca Angelina Jolie de Romania, este una dintre cele mai frumoase femei din tara, care frange inimile barbatilor.

Christina Ich este cel mai nou membru al show-ului „Bravo, ai stil!”,  fiind noua jurata care a inlocuit-o pe Iulia Albu. Nici nu se putea gasi inlocuitoare mai buna, mai ales ca tanara cochetaza destul de mult cu lumea modei.

Christina Ich, pe numele sau real Cristina Micu, a aparut in atentia presei dupa ce a filmat cateva clipuri amuzante alaturi de Matei Dima (Bromania).

Aceasta avea multi followeri in mediul online, insa dupa ce Matei a luat-o sub aripa lui, Christina a inceput sa cunoasca succesul, iar asta din pricina frumusetii sale de neegalat.

Cu ce se ocupa Cristina Ich inainte sa devina cunoscuta

Cristina Ich

Frumoasa Moldoveanca seamana izbitor cu Angelina Jolie, avand ochii migdalati si buzele voluminoase. Iar totul este 100% natural, nefiind nevoie sa apele la bisturiu sau estetician. Frumusetea a mostenit-o de la mama sa, cele doua semanand ca doua picaturi de apa.

Frumoasa moldoveanca a declarat ca este impotriva operatiilor estetice si nu intelege de ce unele femei iau decizia de a se schimba radical:

„Am văzut fete care îşi puna aici în buza de sus prea mult acid şi arată aşa, ciudat. Doamne.” a declarat vedeta care se strâmba la cameră. „Urmăresc un estetician din Los Angeles şi îşi scoate cearcăne, îţi face pomeţii, te schimbă total, doamne ce schimbare.” a spus aceasta, potrivit one.ro.

Christina Ich este si un exemplu pentru tinerele fete, dansu-le sfaturi despre independenta, corectitudine si spunandu-le ca trebuie sa se iubeasca si accepte asa cum sunt.

Publicat: 09 ian. 2019, 15:48 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă