Sandu Lungu s-a operat. Ce a patit luptatorul: „Orice lucru trebuie platit in viata”

Publicat: 09 Jan. 2019, 14:24 Vedete

Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din Romania, dar problemele nu il ocolesc nici pe el.

Sandu Lungu s-a operat in urma cu cateva ore si, din fericire, se simte bine. Acesta a avut probleme de sanatate in ultimele luni din 2018. A decis sa petreaca sarbatorile acasa, alaturi de cei dragi, si a amanat operatia pentru inceputul lui 2019.

Din cauza sportului dureros pe care il practica, Sandu Lungu e adesea ranit. Sportivul are mai multe operatii la activ, dar e mandru de toate. Nu ar da timpul inapoi si nu ar renunta niciodata la ce face.

Sandu Lungu s-a operat la inceput de 2019

„În câteva ore intrăm la reparații, orice lucru frumos trebuie plătit în viață, eu așa plătesc. Dacă ar trebui să o iau de la capăt la fel aș face, nu îmi pare rău de nimic, din contra mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața frumoasă de sportiv care mi-a daruit-o. 4 operații la picioare, una la nas, bicepșii rupți , operații la ochi și operație de hernie ombilicară sunt un preț mic pentru viața frumoasă pe care o am și am avut-o.

În sport am trăit bucurii, supărări tot ce trebuie să trăiești… Nu mă plâng, ci din contra sunt fericit că fac acel lucru de care majoritatea oamenilor spun, pfu e prea greu nu merită sacrificiul, ba da merită din plin?. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul, mesajele pozitive care mi le transmiteți?. Dacă e să îmi pară rău de ceva este că nu am ridicat mai multe și mai mari greutăți în sală sau că nu am făcut dublu sau triplu repetări și reprize la mănuși!??❤️”, le-a transmis Sandu Lungu fanilor săi de pe o rețea de socializare, în urmă cu câteva zile.

„Gata operația… Mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, sunteți minunați?????❤️❤️❤️❤️❤️”, a adăugat el ulterio, dupa ce a iesit din sala de operatii.

Publicat: 09 Jan. 2019, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă