Iubire bolnavicioasa! Iubita lui este si sclava lui. O calca in picioare, o tine in lesa prin casa si o umileste in ultimul hal, dar asa se iubesc ei! VIDEO

Publicat: 09 Jan. 2019, 14:59 Life

Iubirea are multe feluri de a se manifesta, dar asta este cu siguranta unul dintre cele mai ciudate.

Iubita lui este si sclava lui. O calca in picioare, o tine in lesa prin casa. Cei doi tineri se iubesc foarte mult, dar relatia lor este una extraordinar de ciudata pentru cei din jur.

Nany are 23 de ani iar iubitul ei Jack are 24 si s-au hotarat sa traiasca in fiecare zi dupa regulile BDSM. Cei doi sunt din Roma (Italia) si au o relatie de cativa ani, dar de un an au hotarat ca ea sa-i fie suta la suta din timp sclava iar el sa fie dominatorul ei 24 de ore pe zi.

Acum spun ca relatia lor este mult mai buna, sunt mult mai fericiti si se iubesc mai mult. Nancy poata mereu prin casa o zgarda, semn al supunerii ei si face intotdeuna tot ce vrea iubitul ei. Jack este un barbat foarte dur cu iubita lui si o pune de multe ori sa se lase calcata in picioare de el, sa ii stearga bocancii cu parul sau multe alte lucruri umilitoare pentru ea dar care amandurora le provoaca placere.

Relatia lor submisiva este la fel si pe strada, in vazul oamenilor, acolo unde de cele mai multe ori ea iese pe strada fiind tinuta de Jack in zgarda iar lumea se uita de-a dreptul consternata la ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Jan. 2019, 14:59 Life
Pe aceeași temă