Si-a batut fiul cu aspiratorul pana a intrat in coma! Baietelul de 6 ani este in stare critica VIDEO

Publicat: 09 ian. 2019, 15:01 Autor: Simona News 3

Un baietel de 6 ani a intrat in coma dupa ce a fost batut cu brutalitate de tatal sau, cu un aspirator, pentru ca nu si-a facut temele.

Politistii l-au arestat pe tatal violent, numit Mehmet Ali Y., pentru atacul facut din orasul Iskenderun in sudul provinciei Turkey’s Hatay. Acesta este acuzat ca si-a batut cu brutalitate baietelul, Mertcan Y., cu aprtea metalica a aspiratorului pentru ca micutul nu si-a facut tema la timp.

Vecinii au chemat o ambulanta la locul scenei ingrozitoare dupa ce baiatul a fost gasit inconstient dupa bataia aplicata de tata. Mertcan se afla in acest moment conectat la aparate insa starea lui este critica.

Potrivit dailymail.co.uk, politistii l-au arestat pe tatal baiatului si investigheaza in continuare. Mama baiatului, Gulistan O., fosta sotie a suspectului, a spus: „Am venit la spital imediat cum am auzit ce s-a intamplat.

Si-a batut fiul cu aspiratorul pana a intrat in coma

Si-a batut fiul cu aspiratorul pana a intrat in coma

Cand mi-am vazut fiul, acesta era acoperit de vanatai. L-a batut cu manerul metalic al aspiratorului pentru ca nu a reusit sa-si faca tema. Fiul meu este pe moarte. Ma batea si pe mine zilnic. Din cauza asta, am divortat.”

Si mama lui Mehmet Ali Y, numita Halide O., a spus: „Fiul meu obisnuia sa ma bata si pe mine in fiecare zi. Am depus o plangere impotriva lui dar m-a amenintat ca ma ucide asa ca am retras-o.”

Publicat: 09 ian. 2019, 15:01 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă