Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa! 1,5 milioane de Euro a castigat cu „Tornero” dupa ce a participat la Eurovision! VIDEO

Publicat: 09 Jan. 2019, 11:22 Vedete

Desi acum nu mai este in voga, in urma cu cativa ani Mihai Traistariu a avut un succes urias pe piata internationala cu piesa "Tornero".

Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa! „Tornero” l-a imbogatit. Mihai Traistariu este unul dintre cei mai controversati artisti de la noi dar cu o voce incontestabila.

De data asta Traistariu vrea sa participe din nou la Eurovision, acolo unde in 2006 a iesit pe locul 4 cu piesa „Tornero” care a fost cel mai mare hit international al artistului.

Dan Capatos l-a chestionat despre cati bani a catigat din muzica si cum a incasat sumele din drepturile de difuzare.

Traistariu s-a dovedit extrem de sincer si de deschis spunand ca banii din drepturile de difuzare pentru Tornero au inceput sa vina dupa aproape 2 ani, iar prima transa pe care a incasat-o a fost de 300.000 de euro, dar piesa a continuat sa fie o sursa de venit chiar si multi ani dupa ce a iesit din topuri.

Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa

„Banii din drepturi de difuzare veneau la toata lumea. Eu am avut 10% din Tornero si tot am facut bani. Muzica, text, interpret si casa de discuri, s-a impartit la 4 orice suma se incasa. In primul an am luat 300.000 de euro numai din drepturi de autor. Dupa aia au inceput sa vina asa, 24.000 de euro din Grecia, radioul X,Y,Z. 4.000 de Euro din Macedonia sau niste tari din astea la care nici nu te gandesti, dar daca s-a difuzat piesa trebuie sa-ti vina drepturile. Piesa a facut 1,5 milioane de euro in vreo 10 ani. Sa stii ca si acum vin bani, ma trezesc cu 2-300 de euro, in Grecia inca se mai da piesa.” a declarat artistul.

„Prima transa mare a venit dupa 1 an si jumatate. Asa vin banii de afara, se colecteaza mai greu. In anul ala am cantat la ora 10:00 in Piata Universitatii la Revelion si grecii mi-au dat avion privat sa ajung la Atena. Am facut 1 ora si 15 minute ca sa ajung sa cant si in Atena la concert. A fost ceva wow pentru mine, doua Revelioane in doua tari. Daca pe vremea aia exista marketingul de acuma si managerii de acum as fi avut mult mai mult succes.” a mai explicat Mihai Traistariu.

Publicat: 09 Jan. 2019, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă