Dan Bittman, reacții dure cu privire la participarea României la Eurovision! “Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxă…”

Publicat: 20 May. 2021, 16:46 Vedete

După eșecul reprezentantei României, Roxen, la Eurovision, Dan Bittman critică organizatorii.

Bittman ajunge iar în atenția presei cu câteva declarații pe care le face cu privire la participarea României la Eurovision. Iată ce l-a supărat pe artist!

Artistul crede că nu aveam cum să ne calificăm la acest concurs muzical pentru că nu suntem o țară favorizată. “Dacă mă întrebați exact ieri care sunt țările care merg la Eurovision puteam să vi le spun.  Am văzut Ucraina, am zis:  “Sigur se duce Israel!” Și Malta. Acestea sunt țările tradiționale. Noi nu suntem pe lista”, a declarat Bittman la Exclusiv VIP, la Prima TV

Solistul trupei Holograf are și un sfat prietenesc pentru organizatorii selecției naționale pentru Eurovision: “Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxă și să nu ne mai ducem pentru că nu e bine. E o tâmpenie, nu vom mai ajunge acolo, mai ales cu regulile acestea. Pun pariu în emisiune că 5 ani de acum înainte România nu mai scapă în finală. E mai bine să fii realist”, i-a mărturisit Dan Bittman lui Cristi Brancu.

În emisiunea de la Prima TV, artistul a avut un mesaj și pentru cei care îi plâng de milă că nu mai câștigă bani. “Starea mea financiară este foarte bună. Nu mai credeți titlurile din ziare. Starea mea financiară este constantă”, spune Dan Bittman.

 

 

 

 

 

Publicat: 20 May. 2021, 16:46 Vedete
Pe aceeași temă