Brigitte si Pastrama si-au ales dansul mirilor! Vor avea si o parte tiganeasca! „Te uiti la mine fa nebuno ca sunt gelos!” VIDEO

Publicat: 04 iul. 2019, 13:30 Autor: D. C. News 3

Florin Pastrama nu prea le are cu valsul dar a convins-o pe Brigitte ca dansul mirilor sa aiba si o parte tiganeasca.

Brigitte si Pastrama au ales dansul mirilor! Vor avea si o parte tiganeasca! Florin Pastrama si Brigitte au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta iar dupa ce au ales tortul si aranjamentul floral au ajuns si la coregrafia pentru dans.

Dansul mirilor va fi cu siguranta unul special pentru ca Florin si Brigitte au repetat de zor o coregrafie care sa se potriveasca perfect melodiei lor. Desi Pastrama s-a descurcat mai greu cu pasii de dans si s-a lasat condus de Brigitte intr-un final si-a dat arama pe fata si a spus ca el isi doreste foarte mult si o parte tiganeasca la dansul mirilor.

Brigitte si Pastrama si-au ales dansul mirilor!

Desi la inceput Brigitte a fost foarte contrariata de idee, si-a dat seama repede ca se marita cu un tigan asa ca pana la urma a acceptat si ideea lui. Cei doi au fost ajutati de un coregraf ca sa isi invete pasii pentru dansul lor si se pare ca pana la urma au deprins destul de bine miscarile.

„Florine dar de ce te conduc eu pe tine? Stai un pic mai departe. Sunt putin obosita si la repetitii nu m-am descurcat ca in zilele mele bune, dar Florin a uitat cu desavarsire de fiecare data pasii. Chiar si in dansul mirilor tot eu sa te conduc, da-o in colo de treaba” a explicat Brigitte reporterului Pro TV.

„Eu imi doresc foarte tare sa avem o parte tiganeasca, mai am sa o conving pe Brigitte, dar o conving eu. Am convins-o eu in FERMA, n-o conving aici la un dans?” a declarat si Florin Pastrama.

Desi la incept a fost foarte reticenta si s-a intors cu spatele tipand: „Eu nu dansez d-astea”, pana la urma Brigitte a tinut sa-i arate sotului ei ca se pricepe foarte bine si la dansurile tiganesti si i-a facut pe plac si au dansat impreuna. Cel mai probabil elementul „surpriza” al dansului lor va fi fix aceasta parte tiganeasca.

Publicat: 04 iul. 2019, 13:30 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă