Fiul Melaniei Medeleanu e superb! Cei doi au pozat pentru Revista Unica

Publicat: 24 May. 2019, 11:02 Vedete

Dupa ce Ciao.ro a detonat bomba sarcinii tinute secrete, Melania Medeleanu isi prezinta fiul. Fosta prezentatoare a realizat un pictorial inedit.

Fiul Melaniei Medeleanu e superb! Cei doi au pozat pentru Revista Unica. Fosta prezentatoare de la Prima TV, dar si fosta sotie a solistului de la Taxi, Dan Teodorescu, a adus pe lume primul ei copil in secret. Vedeta in varsta de 41 de ani a ales sa tina sarcina secreta luni bune.

Ochii vigilenti ai paparazzilor Ciao.ro au fotografiat burtica de gravida a Melaniei Medeleanu. Vezi imaginile aici! Acum, la nici un an de la nastere, vedeta a realizat un pictorial pentru Unica, alaturi de baietelul ei superb.

Fiul Melaniei Medeleanu e superb

„După atât de multe încercări eșuate, aproape că nu mai îndrăzneam să cred. Mă auzisem chiar spunând de câteva ori cu voce tare ”eu nu pot avea copii” și, la un moment dat, a părut că nu mai doare. Și chiar dacă nu pot avea copilul meu, asta nu înseamnă că nu pot crește un copil. Varianta adopției se conturase tot mai clar și eram pregătită să fac pasul. Mi-am promis o ultima încercare. Pare că de data asta L-am convins.

Am știut că sunt însărcinată înainte de a face testul. Am avut convingerea că drumul asta s-a deschis. Și am pornit pe el cu toată încrederea. Asta am simțit: încredere. Bucurie și încredere. Așteptarea n-a fost degeaba. Radu a venit nu când mi l-am dorit, pentru că dorința a fost acolo dintotdeauna, ci când am fost pregătită să-l primesc. Radu Petru chiar este un ”grăunte-miracol”…

Melania Medeleanu a nascut in secret

În prima lună n-am știut ce m-a lovit. Eram așa de convinsă că sunt pregătită pentru această experiență, însă puiul de om complet dependent de mine, care-mi cerea așa de imperativ prezența în fiecare clipă, m-a năucit complet. Adaugă la asta câte o oră, maximum două de somn pe noapte și găsești o Melanie care nu înțelege nimic din ce i s-a întâmplat. Dar apoi plânsul a căpătat diverse tonalități și înțelesuri, zâmbetele lui desfăceau două gropițe absolut adorabile, iar azi chiotele lui mă topesc complet. Nu mai zic de momentele în care, lipit de corpul meu, își îndreaptă privirea spre mine și câteva minute rămânem doar noi doi, conectați într-o îndrăgostire fără margini.

Melania Medeleanu isi dorea fata

Am avut doar două nume în minte toată viața. Ambele de fată. Pentru că nu mi-a trecut prin minte nici o secundă că aș putea avea un băiat. Pur și simplu, m-am văzut mereu mamă de fată. Așa că fiul meu a căpătat un nume foarte, foarte târziu. De origine slavă, Radu înseamnă bucuros, bucurie. Cum Radu trebuia să apară în preajma Crăciunului, mi s-a părut că e suficient un singur nume. A venit apoi finalul de an și mă tot gândeam că, așa cum mie rareori mi-a zis cineva ”La mulți ani” pe 31 decembrie, când se sărbătorește Cuvioasa Melania, cel mai probabil vor fi puțini cei care-i vor spune ”La mulți ani” de ziua lui. Lumea va fi prea ocupată cu Revelionul. Așa că i-am ales un al doilea nume, un nume de sfânt, să-l sărbătorim și vara: Petru”, a marturisit Melania Medeleanu.

Publicat: 24 May. 2019, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă