Melania Medeleanu e insarcinata! Prezentatoarea tv e in 8 luni si a tinut sarcina secreta

Publicat: 18 Dec. 2018, 23:00 Vedete

Vesti bune pentru fosta prezentatoare tv care iubeste copiii la nebunie si isi dedica timpul organizatiei MagiCAMP.

Melania Medeleanu e insarcinata in 8 luni. Fosta prezentatoare TV de la Prima TV, dar si fosta sotie a solistului de la Taxi, Dan Teodorescu, va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta in varsta de 40 de ani a ales sa tina sarcina secreta.

Dar ochii vigilenti ai paparazzilor Ciao.ro au reusit sa surprinda singurele imagini cu Melania Medeleanu insarcinata. Si vi le prezentam in exclusivitate, cu cateva zile inainte ca fosta prezentatoare tv sa nasca. Dupa ce s-a retras din televiziune, Melania si a dedicat activtatea ONG-ului MagiCAMP.

Melania Medeleanu e insarcinata in 8 luni

Acum, Melania Medeleanu care va deveni mama la 40 de ani isi dedica timpul pentru a sprijini copiii cu afectiuni oncologice. Peste cateva zile se va bucura sa isi tina in brate viitorul copil. Ii uram o sarcina usoara in continuare si un copil sanatos tun! <3

Melania isi patreaza frumusetea chiar si insarcinata. Vedeta tv a luat cateva kg in greutate, un lucru normal pentru orice graviduta. Cu toate astea, radiaza de fericire. Melania Medeleanu a reusit sa isi ascunda sarcina timp de 8 luni cu diverse trucuri vestimentare.

Primele imagini cu Melania Medeleanu insarcinata

Melania Medeleanu e insarcinata! Prezentatoarea tv e in 8 luni si a tinut sarcina secreta
Melania Medeleanu e fosta prezentatoare Prima TV si Realitatea TV

Pentru asta, vedeta a optat pentru tinute maxi sau incarcate. Si-a ascuns burtica in spatele unor tinute vaporoase, largi sau cu ajutorul accesoriilor vestimentare ca esarfe mari sau saluri.

Cu toate ca a trecut prin greturi si stari de rau, Melania Medeleanu a continuat sa se implice in proiecte umanitare la MagiCAMP alaturi de Vlad Voiculescu, cel care, deși implicat in multe proiecte, este permanent alături de Melania.

Melania Medeleanu, premiata in 2018

Melania Medeleanu e insarcinata! Prezentatoarea tv e in 8 luni si a tinut sarcina secreta
Melania Medeleanu, premiata pentru eforturile sale de a ajuta copii bolnavi de cancer

In luna aprilie 2018, la cea de-a VIII-a ediție a Galei Premiilor de Excelență IAA România, Melania Medeleanu a fost premiata. Au participat peste 150 de experti in advertising si comunicare. Marele premiu al Galei, din cele 11, i-a revenit Melaniei Medeleanu. A fost votată “Personalitatea Anului în Marcom”.

Premiul Creativity 4 Better avut-o învingătoare pe Melania Medeleanu – pentru campania Magic Home – pentru un efort national de solidaritate cu familiile copiilor bolnavi de cancer şi pentru ambiţia de a implica societatea în materializarea fizică a Magic Home – lânga cel mai mare spital oncologic pentru copii.

Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu sunt fondatorii MagiCAMP

Melania Medeleanu e insarcinata! Prezentatoarea tv e in 8 luni si a tinut sarcina secreta„Taberele MagiCAMP se pregătesc pentru al cincilea an. Dacă în 2014 întâmpinam 32 de copii în două săptămâni de tabără, anul acesta vom avea nu mai puțin de 250 de copii în 12 serii – copii cu afecțiuni oncologice, copii care au suferit arsuri grave și copii care au pierdut pe cineva drag.

Mai bine de 200 de voluntari, 12 echipe de medici, asistente medicale și psihologi, zeci de sponsori și susținători fac din MagiCAMP unul dintre cele mai faine, sigure, luminoase, prietenoase spații din care acești copii să-și ia bucurie, energie și forță să lupte mai departe cu trauma prin care au trecut sau încă mai trec”, a marturisit Melania Medeleanu pentru psychologies.ro.

„MagiCAMP s-a dezvoltat foarte repede. Este interesant că, atunci când un brand ajunge la o anumită notorietate, toată lumea crede că e ceva foarte solid. MagiCAMP are un birou și angajați, de mai puțin de un an. S-a născut în 2014, cu o tabără improvizată, unde au venit 32 de copii și a crescut în mod accelerat, de la an la an; ca organizație, diferența este enormă”, a marturisit si Vlad Voiculescu.

Melania Medeleanu a renuntat la televiziune in 2016

Melania Medeleanu e insarcinata! Prezentatoarea tv e in 8 luni si a tinut sarcina secreta”Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez „O seară fără cusur!” dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă. Mă despart azi şi de o echipa care mi-a dat foarte mult şi căreia îi rămân datoare. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm. Pentru o vreme o să fiu hai hui, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni – fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine”, a scris ea pe Facebook.

Publicat: 18 Dec. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă