Kate Middleton este insarcinata cu al patrulea copil. Stirea falsa care a pus pe jar Casa Regala a Marii Britanii

Publicat: 18 dec. 2018, 16:08 Autor: Simona Vedete

In mijlocul neintelegerilor cu Meghan Meghan, a explodat bomba conform careia Kate Middleton este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Conform Star Magazine, Kate Middleton ar fi insarcinata pentru a patra oara, la doar 8 luni dupa ce l-a nascut pe Printul Louis. Nu de putine ori, Ducesa a spus ca vrea sa aiba patru copii pana la varsta de 40 ani.

Si cum Kate are in prezent 36 de ani, timpul bate la usa asa ca o sursa din palat a marturisit ca Ducesa de Cambridge si Printul William se pregatesc sa devina parinti pentru a patra oara.

Jurnalistii americani chiar sunt convinsi ca Ducesa va aduce pe lume, pentru a doua oara, o fetita: „O fetita este pe drum pentru indragitul cuplu regal”.

Kate Middleton este insarcinata cu al patrulea copil

Kate Middleton e insarcinata cu al patrulea copil

In acest sens, cei de la Daily Express i-au contactat pe reprezentantii Palatului Kensington pentru a deslusi adevarul, insa acestia au negat cu vehementa acest zvon, spunand clar ca Ducesa Kate nu asteapta niciun copil.

Mai mult, purtatorul de cuvand al Printului William si Kate Middleton a declarat ca in cazul in care Kate va ramane din nou insarcinata, chiar aceasta impreuna cu Printul William vor publica acest anunt in mod oficial.

„Dacă si cand William si Kate vor decide sa aiba inca un copil, ei vor fi cei care va vor anunta. Multumim foarte mult” a fost raspunsul purtatorului de cuvant, potrivit Daily Express.

Publicat: 18 dec. 2018, 16:08 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă