Woody Allen este in mijlocul unui scandal! Acuzatii grave aduse de o tanara la adresa regizorului, care avea doar 16 ani

Publicat: 18 dec. 2018, 14:19 Autor: Simona Vedete

Acuzatia vine din partea unei femei din California, care a spus ca a avut o relatie cu Woody Allen timp de 8 ani si a inceput cand aceasta avea doar 16 ani.

Christina Engelhardt a declarat pentru The Hollywood Reporter ca a intretinut relatii intime cu faimosul regizor in apartamentul sau din Manhattan, pe vremea cand era doar o minora.

Este cu atat mai grav pentru Woody Allen pentu ca in New York se afla sub varsta legata de consimtamant, insa cu toate acestea, Christina nu vrea sa profite de acest lucru.

Aceasta a declarat ca nu se simte o victima a lui Allen, si ca tot ce a facut a fost din dragoste, iar daca ar fi sa faca din nou asta, nu ar sta pe ganduri.

Woody Allen este in mijlocul unui scandal

Woody Allen este in mijlocul unui scandal

„Nu îl atac pe Woody. Vorbesc doar despre povestea mea de dragoste. Asta m-a făcut cine sunt astăzi și nu am niciun regret” a spus Christina Engelhardt conform sursei citate.

Christina Engelhardt este actrita si model si chiar a fost principala sursa de inspiratie pentru Woody Allen in 1979, pentru eprsonajul adolescentei din filmul Manhattan.

Aceasta a mai declarat ca in cei 8 ani in care s-a iubit cu Allen aceasta a participat la episoade de relatii sexuale in 3, si chiar cu alte femei, printre care si actrita Mia Farrow, care pe acea vreme era sotia lui Allen.

Publicat: 18 dec. 2018, 14:19 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă