Anca Pop a murit. Cantareata a plonjat cu masina in Dunare. Ce s-a intamplat

Publicat: 18 dec. 2018, 13:01 Autor: D. C. News 3

Tragicul incident a avut loc în zona viaductului Şviniţa, din judeţul Mehedinţi.

Anca Pop a murit. Cantareata a plonjat cu masina in Dunare. Luni seară, poliţiştii au fost anuntaţi că pluteşte o maşină pe apele Dunării, la 30 de metri de mal. Scafandrii veniţi în ajutor au intervenit să scoată cântăreaţa din autoturism, însă, din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Sora artistei a anunţat dispariţia încă de duminică, dar abia aseară a fost găsită, informeaza digi24.ro. Anca Pop, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de scenă „Shamanca”, a avut mai multe colaborări internaţionale, una dintre ele chiar cu Goran Bregovic.

Anca Pop a murit la varsta de 34 de ani

Anca Pop a murit. Cantareata s-a aruncat cu masina in DunareDispariţia artistei a fost anunţată de sora acesteia, iar poliţia a fost alertată imediat. Tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet. Nu a reuşit să mai controleze volanul maşinii şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.

Anca Pop a murit. Cantareata s-a aruncat cu masina in DunareDetaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit pentru recuperarea masinii. Scafandrii au recuperat victima, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Anca Pop, cunoscută sub numele de scenă Shamanca, a cântat cu muzicianul iugoslav Goran Bregović şi a scris două dintre piesele de pe albumul lui, „Champagne for Gypsies“.

Anca Pop a murit. Cantareata s-a aruncat cu masina in DunareÎn vara anului trecut, ea şi-a lansat propriul album în Japonia, acolo unde locuia la momentul respectiv. Printre piesele sale se numără „Free Love“, „Super Cool“, „Ring Around“, „Loco Poco“ şi „Ederlezi“. Anca Pop s-a făcut remarcată şi prin vlogguri despre spiritualiate şi sexualitate, declarând şi că este bisexuală, informeaza adevarul.ro.

Publicat: 18 dec. 2018, 13:01 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă