Theo Rose a confirmat relația cu regizorul Anghel Damian! “Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel!”

Publicat: 01 aug. 2022, 15:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bomba verii: Theo Rose s-a implicat într-o nouă relație cu nimeni altul decât Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la ProTV, în care joacă artista!

Vestea noii relații a lui Thoe Rose i-a luat probabil pe mulți prin surprindere, mai ales că se știa că Anghel Damian avea o relație mai veche și stabilă cu regizoarea și actrița Lia Bugnar. În timp ce, la rândul ei, Theo Rose, se iubea de mult timp cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin de la Antena 1.

În plus, la sfârșitul lunii iunie, Theo Rose era încă fericită cu Alex, fostul ei iubit. La filmările pentru Vocea României, Theo Rose a declarat atunci pentru Ciao.ro despre Alex: “Iubitul meu e mereu alături de mine. Încearcă să mă ajute, vine, îmi aduce tot ce e nevoie pe aici. Vede că e obositoare viața asta. Dar știe exact cum să se comporte astfel încât  să fim relaxați acasă”. Se pare că între timp, de când cu filmările pentru “Clanul”, frumoasa artistă a început să aibă alte gusturi, conturându-și treptat o nouă relație și trecând la alt nivel.

Se pare că frumoasa și talentata artistă este pe cai mari și îi merge bine pe toate planurile, atât profesional, pentru că a dat lovitura cu contractele pe care le are cu ProTV-ul, concertele îi merg din plin, cât și pe plan personal.

Theo Rose a confirmat pe InstaStory relația ei cu Anghel Damian.

“A apărut acest articol în Cancan, eu și cu fetele ne-am trezit de dimineață cu mare articol în presă, articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate! Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, chiar și fetele știau (n.r.: din echipa ei, cele care o machiază și coafează), doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu,  mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea și să anunț eu la  un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta,  ne-am despărțit, a urmat chestia asta. Cineva nu și-a dorit la fel ca mine discreție și a dat acest pont, colegii noștri din presă au venit știind ce urmează să surprindă. Au venit frumos și-au făcut treaba, mănâncă și ei o pâine, nu avem nicio problemă, suntem ok cu asta!”, a povestit Theo Rose.

Tânăra vedetă a spus că a vorbit sincer cu fostul ei iubit despre noua relație pe care o are acum și pe care, dacă cei de la Cancan nu o dădeau în vileag, ar mai fi ținut-o puțin departe de ochii curioșilor.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel! Noi am vorbit despre asta! Ne-am despărțit în primul rând  pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în tema cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el va poate confirma chestia asta dacă nu, există toate dovezile în sensul asta! Singura problemă a fost deci că nu am anunțat presa în legătură cu schimbările care au avut loc în viața mea, deci nu avem nicio problemă! Că am trăit ca un om normal, s-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc efectiv în fiecare zi, nu am vrut deloc să mă fâsâi cu declarații prin presă! Nu am fost pregătită acuma! Am considerat că trebuie să spun lucrurile astea la un moment dat când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor frumos ce s-a întâmplat cu viața mea. A venit chestia asta ca un topor pentru că sunt și oameni  care nu țin neapărat să îmi fie bine, care ar vrea să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu vă spun că nu am păcat în situația asta, sunt liniștită când spun chestia asta. Sunt o fată corectă când spun chestia asta și sunt mândră de mine tocmai pentru că nimeni nu are cu ce să mă atace în situația asta. Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul și în rest ce să vă zic, abia aștept să va spun toată povestea. O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept când spun lucrurile astea așa doar că ele s-au întâmplat de ceva timp deja pentru noi. Noi am avut timp să ne obișnuim cu asta, să trecem prin lucrurile astea, să ne obișnuim cu situația. Pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi dar nu e așa. Dar dacă e cineva pe aici care caută să se bucure pentru mine dintr-un motiv să știți că acum este momentul să vă bucurați! Eu simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Sper din suflet că și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume. El știe mai bine chestia asta. Chiar cred că suntem ok, am lămurit-o și pe asta! S-a întâmplat că s-a întâmplat. Foarte bune pozele alea, Cancan, apropo, poate mi le trimiteți pe mail! Vă pup! O zi frumoasă! Mă duc la muncă! Pa!”, a fost declarația și mărturisirea lui Theo Rose cu privire la noua ei relație pe care o are acum cu regizorul Anghel Damian, cu care este posibil ca frumoasa și talentata artistă să fi început relația pe platourile de filmare ale serialului Clanul de la ProTV, din distribuția căruia face parte și Theo Rose.

Înainte de povestea de iubire cu Theo Rose, Anghel Damian a avut o relație de mai bine de 8 ani de zile cu binecunoscuta actriță și regizoarea Lia Bugnar, de care îl desparte 22 de ani.

 

 

 

Publicat: 01 aug. 2022, 15:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă