Doliu pentru Antonia! Bunicul ei s-a stins din viata: „Esti ingerul meu! Mi-e dor de tine”

Publicat: 18 dec. 2018, 13:45 Autor: Simona Vedete

Momente pline de durere pentru cantareata noastra, care jeleste moartea bunicului ei, care a pierdut lupta cu viata. Antonia incearca sa-si revina.

Antonia si partenerul ei, Alex Velea, sunt in doliu dupa ce bunicul Antoniei a decedat, lasand un mare gol in inima artistei. Se pare ca ultimele lui clipe au fost pline de suferinta.

Bunicul Antoniei a fost operat de urgenta la stomac, dupa care a fost transferat intr-un azil pentru a i s eva tratamentul corespunzator. Acolo si-a petrecut ultimele clipe din viata.

Chiar Antonia a fost cea care a dat tristul anunt, pe unul dintre conturile ei de socializare, unde si-a exprimat profunda tristete si durere pe care o simte in aceste momente.

Doliu pentru Antonia! Bunicul ei s-a stins din viata

Doliu pentru Antonia! Bunicul ei s-a stins din viata

S-a zbătut până la ultima răsuflare. A luptat până la sfârșit. Un om mai puternic decât bunicul meu nu am mai întâlnit. Am fost lângă el în tot acest timp până când nu a mai rezistat. Te iubesc foarte mult. Acum ești cu Doamne Doamne. Ești îngerul meu! Mi-e dor de tine!”, s scris acesta.

Antonai si Alex Velea sunt un cuplo controversat din show-bizul romanesc, fiind impreuna de mai multi ani, insa neputand sa se casatoreasca fiindca Antonia legal inca este sotia lui Vincenzo Castellano, cu care are o fetita pe nume Maya.

Si impreuna cu Alex Velea are doi copii, ambii baieti, pe Dominic si Akim.

Publicat: 18 dec. 2018, 13:45 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×