Topul celor mai sexy vedete care au făcut duș pe plajă! Și-au unduit formele și au arătat TOT prin costumele de baie ude

Publicat: 14 feb. 2021, 20:56 Autor: Maria Apostol Vedete

CIAO.RO vă propune o galerie foto spectaculoasă, cu cele mai sexy vedete din România surprinse în ipostaze de care doar partenerii lor se bucură! 

Poate ați crede, când veți vedea imaginile, că sunt capturi dintr-un film destinat exclusiv adulților, însă nici pe departe. De fapt, nici ar trebui să mire pe nimeni că vedetele noastre știu să pozeze atât de sexy, mai ales atunci când sunt la mare și se răcoresc sub dușul de pe plajă.

Fără să fim subiectivi, însă cel puțin în ultima vreme Loredana Groza a devenit regina incontestabilă pe Instagram datorită pozelor exhibiționiste pe care le face prin vacanțe exotice, departe de orice urmă și gând despre coronavirus.

La fel de aplaudată poate, dar și criticată de unii, este și erotica Alexandra Stan, care și-a răcorit formele încinse de soare sub un jet rece de apă. Costumul de baie minuscul a lăsat să se vadă câtă silință își dă la sala de fitness, dar oferă, dincolo de asta, un adevărat răsfăț vizual tuturor bărbaților.

Lora este fără doar și poate un vis interzis pentru toți bărbații! Face furori cu formele ei bine proporționate și tonifiate, iar imaginile cu ea, sub un dus rece, pe plajă, în timp ce se atinge, sunt ”opere de artă”!

Publicat: 14 feb. 2021, 20:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×