Top 50 de vedete care au făcut show total la mare în poziții incitante!

Publicat: 28 iun. 2021, 20:40 Autor: ileana.ghinea Vedete

Regal de siluete pe plajele mioritice. Care mai de care, divele autohtone își etalează formele pe nisipul de la mare și se răcoresc în apa Mării Negre. O parte dintre ele au fost surprinse de blițul aparatului de fotografiat al colegilor noștri, paparazzi CIAO.RO. Dacă facem o contabilitate la sânge, observăm cu ochiul liber că sezonul rece a tratat cu indulcență colăceii și aspectul de piele de portocală. Niciuna dintre „victimele” pozate nu a picat testele cântarului și al centimetrului.

Top 50 fete care s-au aplecat pe plajă extrem de provocator

Spectacol a fost din plin, iar noi, în calitate de spectatori, nu putem rămâne indiferenți. Am ales 50 de domnițe cu notorietate pe care, cu bucurie, le împărtășim.

Prima, Loredana Chivu. Starleta, îndrăgostită de valurile mării și de ținutele sumare, împărtășește bucurie ochilor tulburați de soare. Blonda a ales un costum de baie mov, minuscul, care îi lasă la vedere posteriorul atent lucrat la sala și tatuajul „montat” senzual pe șira spinării. Pe umeri, pletele blonde întregesc imaginea desprinsă parcă din revistele de profil.

Andreea Bălan alege din când în când și România. Chiar dacă, în ultima vreme, cântăreața a preferat să-și petreacă timpul liber pe alte plaiuri, decât cele mioritice, iată că ai noștri colegi au reușit să o surprindă și pe litoralul românesc. Și în cazul ei lucrurile stau bine sau, mai bine spus, fizicul. Surprinsă în timp ce se apleca provocator ca să-și găsească poziția perfectă pentru bronz, Andreea Bălan a trecut cu brio testul obiectivului de luat vederi.

Monica Bârlădeanu, pe de altă parte, rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România. În plus, costumul de baie alb contrastează perfect cu pielea ei bronzată. Mai mult decât atât, ne bucurăm să vedem că la cei 42 de ani pe care îi are, silueta îi este o carte de vizită perfectă. Piele tonifiată și lipsită total de… retenție de apă.

Andra a lui Măruță nu face notă discordantă în acest top. Considerată a fi una dintre cele mai serioase doamne ale showbizz-ului românesc, diva absolută demonstrează că silueta-i se ridică la nivelul talentului. Chiar dacă acum mărturisește că și-ar dori să fie cu 5 kilograme mai puțin, în cazul Andrei un surplus ponderal poate fi trecut cu vederea. Altfel… în contextul surprins de colegii noștri, jos pălăria. Andra stă bine pe posterior, atenție, însă, la mișcări, să nu intervină o ruptură musculară.

Publicat: 28 iun. 2021, 20:40 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă