Topul vedetelor care au arătat totul prin chiloțeii mulați și transparenți! Fără nicio îndoială, imaginile vor face istorie!

Publicat: 28 feb. 2021, 20:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Cine nu se bucură de amintiriIe verilor fierbinți, mai ales atunci când ele sunt însoțite și de poze absolut incitante! CIAO.RO vă propune un top 30 al celor mai dezinhibate vedete surprinse la plajă în costume de baie extrem de mulate.

Cine sunt vedetele care nu s-au sfiit să-și arate cele mai intime forme prin costume de baie provocatoare? Cu siguranță la multe dintre ele nu v-ați fi gândit poate niciodată.

Cum este exemplul Elenei Udrea, care a fost fotografiată în ipostaze care cu greu pot fi uitate. Aflată pe litoralul românesc într-un costum de baie care îi evidenția silueta perfectă, fostul ministru al Dezvoltării a făcut senzație datorită detaliilor intimepe care le-a afișat fără să-și dea seama probabil.

În acest top o veți regăsi și pe fosta știristă Crina Abrudan, care arată atât de bine, că nici nu știi de unde să începi s-o admiri, și unde să termini. Cert este că slipii roz au lăsat să se vadă detalii care vor încinge imaginația bărbaților.

Chiar dacă nu este fruntașa acestui top îndrăzneț, Oana Zăvoranu este fără niciun echivoc una dintre cele mai dezinhibate vedete din showbiz. Iar noi vă arătam doar o ”mostră” a acestui fapt: câteva poze cu ea într-un costum de baie cu două numere mai mici!

 

Publicat: 28 feb. 2021, 20:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×