Moarte stranie a unui primar. Totul s-a intamplat dupa un banal control

Publicat: 05 Jul. 2019, 11:08 Ciao.ro
Moarte stranie a unui primar. Totul s-a intamplat dupa un banal control

Teodor Leampar a murit subit dupa un control de rutina, luand prin surprindere pe toata lumea.

Moarte stranie a unui primar. Teodor Leampar, primarul comunei botosanene Vorniceni, a murit aseara, imediat dupa ce a cazut pe scarile spitalului din Saveni.

Acesta si-a facut analizele de rutina, apoi in mod neasteptat, imediat dupa ce a terminat analizele, a cazut ca secerat, spre socul tuturor celor care l-au gasit.

Moarte stranie a unui primar

Moarte stranie a unui primar

Spitalul Saveni unde acesta a decedat se afla la doar cativa kilometri de localitatea natala a primarului. Oamenii care l-au gasit pe treptele spitalului nu si-au putut explica ce s-a intamplat.

Primarul din Vorniceni pur si simplu a cazut din picioare, iar la doar cateva minute dupa ce s-a rostogolit pe trepte trupul acestuia a cedat, nemaiputandu-se face nimic.

Nimeni nu stia ca Teodor sa fie bolnav sau sa sufere de vreo afectiune, el venind la spital doar pentru un control de rutina, care se face anual, negandindu-se ca poate suferi de ceva anume.

Incidentul a avut loc spre seara iar in cursul zilei de ieri primarul din Vorniceni si-a facut toate analizele si urma sa mearga acasa. Pe langa analizele de rutina facut si o o electrocardiograma, insa totul parea sa fie ok si se pregatea de plecare.

La cateva minute dupa ce a fost gasit, medicii au incercat sa-i faca manevre de resuscitare, insa fara succes, fiindca Teodor a fost declarat mort, potrivit Adevarul.

Publicat: 05 Jul. 2019, 11:08 Ciao.ro
Pe aceeași temă