Denisa Nechifor are probleme cu inima. Fosta iubita a lui Adrian Cristea a dat mai multe detalii

Publicat: 04 iul. 2019, 15:03 Autor: Simona News 3

Tanara a decis sa rupa tacerea si sa spuna ce are pe suflet, fiind vorba despre problemele sale de sanatate.

Denisa Nechifor are probleme cu inima. Fosta iubita a lui Adrian Cristea a decis sa vorbeasca deschis despre problemele de sanatate cu care se confrunta.

Acestea nu sunt atat de grave, insa trebuie sa fie foarte atenta si sa stea departe de stres si de suparari, pentru ca situatia sa nu se agraveze. Aceste probleme cu inima le-a descoperit de pe vremea cand era un copil.

Denisa Nechifor are probleme cu inima

Denisa Nechifor are probleme cu inima

„Sunt sănătoasă, doar că mi-am găsit o mică problemă la inimă când eram mică, care s-a accentuat şi sunt hipertensivă ca jumătate din populaţie, nu este nimic spectaculos. Îţi dă Dumnezeu un semn că trebuie să fii mai liniştit.

Moartea bunicilor mei m-a liniştit. Când am stres am tensiunea ridicată. Mi-am dat seama că decât să fac 50 de lucruri pe zi, mai bine 48, dar bune”, a spus aceasta la Antena1, potrivit Libertatea.

Acum cativa ani, s-a speculat ca Denisa Nechifor ar fi avut o relatie amoroasa cu Catalin Botezatu, care nu a fost niciodata confirmata de designer.

Cu toate acestea, Catalin a avut numai cuvinte de lauda la adresa Densiei: „Pe lângă faptul ca este o femeie frumoasă, se ocupă cu foarte multe lucruri impresionante, se implică în acte de caritate și practic cu asta m-a vrăjit. Am descoperit un alt timp de om, frumos în interior, căruia îi place să facă bine oamenilor.

Denisa este o femeie specială, frumoasă, care poate atrage orice bărbat nu doar prin aspectul fizic, care oricum este perisabil, ci și prin comportamentul ei. E problema noastră dacă suntem sau nu împreună”, a declarat Catalin Botezatu la acea vreme.

Publicat: 04 iul. 2019, 15:03 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă