Denisa Nechifor rupe tacerea despre Brigitte Sfat: „Nu stiu daca Florin Pastrama e jumatatea vietii ei” VIDEO

Publicat: 10 Jul. 2019, 16:33 News 3

Cu toate ca nunta celor doi a fost duminica, 7 iulie 2019, prietenii inca vorbesc despre eveniment. Si nu doar ei, ci si carcotasii!

Denisa Nechifor rupe tacerea despre Brigitte Sfat, prietena ei. Fosta iubita a fostului fotbalist Adi Cristea se intelege de minune cu fosta sotie a lui Ilie Nastase. Cele doua se inteleg bine si se ajuta atat in afaceri, cat si in diverse probleme cotidiene.

Denisa Nechifor s-a aflat printre invitatii la nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Dupa fericitul eveniment, aceasta a oferit cateva declaratii despre miri. Aceasta sustine ca nu stie daca Pastrama e sufletul pereche al lui Brigitte, dar cei doi se iubesc.

Denisa Nechifor rupe tacerea despre Brigitte Sfat

„Nu știu eu dacă Florin Pastramă este jumătatea vieții ei, doar ea știe lucrul acesta! Se potrivesc pentru că el o mai temperează, le stă bine împreună, se vede că se simt bine împreună, dar vom vedea mai departe. Ei doi știu ce este în sufletul lor și în viața lor. Din moment ce s-au căsătorit este clar că ei consideră că se potrivesc!”, a marturisit Denisa Roxana Nechifor.

Brigitte Sfat, o mireasa frumoasa

Denisa Nechifor rupe tacerea despre Brigitte Sfat „Nu stiu daca Florin Pastrama e jumatatea vietii ei”
Denisa Nechifor rupe tacerea despre Brigitte Sfat „Nu stiu daca Florin Pastrama e jumatatea vietii ei”

„În primul rând, a fost o mireasă foarte frumoasă! Rochiile le știam dinainte, mi-au plăcut amândouă. Eram împreună când căuta un anumit model, pe un site celebru, și pot spune că a fost o mireasă foarte emoționată. Deși Brigitte se controlează destul de mult, se vedea în ochii ei emoția și mi-a plăcut lucrul acesta. A fost o mireasă implicată, o mireasă foarte-foarte atentă la nevoile invitaților, nu este o persoană egoistă ci se gândește că, atunci când organizează un eveniment, toată lumea invitată să se simtă bine”, a explicat Denisa Nechifor pentru protv.ro.

Noi detalii picante de la nunta lui Brigitte. Kamara a spus tot, fara perdea

Cat costa verighetele lui Brigitte si Pastrama


„Am ajutat-o pe Brigitte în calitate de prietenă, cu ce am putut eu, pentru a organiza nunta și bineînțeles, la alegerea verighetelor pe care le-a luat de la Kara Diamond. Au avut de ales între două modele și am ajutat-o chiar să aleagă modelul lor.

Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte? „O sa danseze si ea la nunta mea”

Au fost foarte finuțe acestea și ei au fost de acord. Bijuteriile se ridică undeva la 10.000 de euro, un preț estimativ, modelul se numește Eternity și sunt pline cu diamante”, a mai adaugat fosta partenera a lui Adi Cristea.

VIDEO! Un alt moment penibil la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama! S-a furat mireasa cu…

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au cununat civil pe 27 mai. Este cel de-al patrulea sot al brunetei care a divortat de Ilie Nastase, anul trecut. Cei doi au organizat nunta religioasa in weekend, pe 7 iulie 2019. Petrecerea a fost la un salon de lux din Capitala.

Adelina Pestritu, declaratie surprinzatoare dupa nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama: „O sa venim si la…”

Publicat: 10 Jul. 2019, 16:33 News 3
Pe aceeași temă