O vedeta a Antenei 1 si un campion MMA au fost retinuti de politie. Totul s-a intamplat dupa ce au dat bani falsi unor prostituate

Publicat: 10 Jul. 2019, 14:54 Ciao.ro

Surse judiciare din Ploiesti au declarat pentru CANCAN ca cei doi au fost saltati de politisti.

O vedeta a Antenei 1 si un campion MMA au fost retinuti de politie. Este vorba despre luptatorul MMA Amansio Paraschiv si rapperul ploiestean Benny Cash, care au fost ridicati aseara de ofiteri ai DCCO (Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate).

Se fac audieri intr-un dosar in care sunt vizati de acuzatia ca ar fi pus in circulatie bancnote false. In prezent, cei doi se afla in control judiciar pentru 60 de zile.

O vedeta a Antenei 1 si un campion MMA au fost retinuti de politie

O vedeta a antenei 1 si un campion MMA au fost retinuti de politie

In plus, barbatii au interdictia de a parasi tara incepand de astazi iar procurorul de ancheta a dhotarat sa nu mai propuna arestarea preventiva pentru cei doi.

Luptatorul MMA Amansio Paraschiv si rapperul Benny Cash au fost denuntati de escorte de lux fiindca barbatii le-au platit cu bancnote in euro false.

Banii falsi au fost dati in Ploiesti iar pana acum au dat declaratii in fataa procurorilor si au fost prezentati unui judecător de drepturi si libertati de la Judecatoria Ploiesti. Acesta va stabili ce masura preventiva trebuie luata.

Benny Cash a intrat in atentia publicului dupa ce a concurat in 2018 la emisiunea X-Factor, sub jurizarea lui Carla`s Dream si a lui Stefan Banică Jr iar Amansio Paraschiv este campion mondial la lupte, castigand aurul la turneul din 2012 din Ankara.

Publicat: 10 Jul. 2019, 14:54 Ciao.ro
Pe aceeași temă