Noi detalii picante de la nunta lui Brigitte. Kamara a spus tot, fara perdea

Publicat: 10 Jul. 2019, 11:53 Vedete
Noi detalii picante de la nunta lui Brigitte. Kamara a spus tot, fara perdea

Chiar si la trei zile de la "nunta anului" tot mai apar detalii nestiute care fac deliciul oamenilor.

Noi detalii picante de la nunta lui Brigitte. Brigitte si Florin Pastrama au avut sute de invitati la nunta lor, iar printre cei aflati de fata s-a numarat si Kamara.

Artistul a decis sa vorbeasca despre cum s-a desfasurat intreaga nunta dar si despre anumite momente cheie, cum ar fi furatul miresei si ce s-a cerut la rascumpararea acesteia.

Noi detalii picante de la nunta lui Brigitte

N-o sa crezi cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte

„A fost o seară de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alături de ei au mai cântat mai mulţi solişti de muzică populară, dar şi Mahala Raï Banda, sau Nikos şi Jamal.

Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa şi pentru care s-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur. Mâncarea şi băutura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la peşte, somon sau vită.

În plus, aşa cum a promis, Brigitte a făcut un fel special care să amintească de ”Ferma” – un fel format din grâu şi porumb fiert cu o bucăţică de carne lângă. Tortul a avut patru etaje şi a fost delicios” a spus Kamara pentru Click!.

Adelina Pestritu, declaratie surprinzatoare dupa nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama: „O sa venim si la botez”

Publicat: 10 Jul. 2019, 11:53 Vedete
Pe aceeași temă