Cea mai dorită burlăciță din oraș incită bărbații cu haine transparente! Denisa Nechifor are cei mai provocatori sâni naturali!

Publicat: 28 May. 2020, 19:57 Vedete

Mama fetiței lui Adrian Cristea nu e o pradă ușoară, dovadă că deși a trecut ceva timp de când a divorțat, ea nu și-a mai asumat public o relație. În schimb, parcă le face în ciudă bărbaților atunci când iese pe stradă, și se îmbracă super provocator. Paparazzii CIAO au surprins imagini de infarct cu ea! 

Pe sistemul ”Uită-te, dar nu atinge”, Denisa Nechifor s-a plimbat ca o căprioară prin București, imediat ce s-au relaxat măsurile anti-coronavirus.

Îmbrăcată cu o fustă mini și niște cizme înalte, frumoasa șatenă a ”plusat” la această ținută cu un tricou alb.. prin care se vedea tot!

”Butonașii” Denisei au atras toate privirile de pe stradă. Și n-au fost deloc puține, ținând cont că a parcat la ceva distanță de supermarketul în care a intrat pentru a face cumpărături.

Deși suntem în mijlocul unei pandemii, iar autoritățile ne obligă să purtăm masca în spații închise, iată că Denisa a uitat acest aspect și a intrat în magazin nu doar cu sânii ”descoperiți”, ci și cu fața. A avut grijă, în schimb, să-și pună mănuși.

La ieșirea din supermarket a oferit aceeași priveliște erotică, după care s-a îndreptat cu mâinile pline de sacoșe spre mașină.

Pentru cei care au uitat, Denisa Nechifor are o fetiță de 11 ani cu fostul fotbalist Adrian Cristea, de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani.

Publicat: 28 May. 2020, 19:57 Vedete
Pe aceeași temă