EXCLUSIV| Bursucu – Adrian Cristea recunoaște faptul că este un bărbat curtat! “Am primit diverse mesaje, poze și cu haine și fără, invitații la cafea sau la ceas de seară”

Publicat: 29 dec. 2020, 10:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adrian Cristea, cunoscut ca și Bursucu, și partenerul lui Teo de la Kanal D, s-a mobilizat pe timpul pandemiei și a decis să acorde o atenție specială aspectului său fizic.

La 33 de ani, Bursucu are o familie frumoasă, a reușit să slăbească în jur de 17 kilograme și încă se menține prin sport și alimentație moderată. Prezentatorul TV a povestit pentru Ciao.ro ce va face de sărbători dar și cât de des primește mesaje de la admiratoare!

Cum e Bursucu în preajma sărbătorilor de iarnă? Cât de pofticios? Ce îți dorești să mănânci de Crăciun sau ești la dietă?

Sunt la fel de pofticios ca un om normal. În această perioadă se prepară niște bucate pe care nu le mâncăm în fiecare zi. Poftesc foarte mult la salată boeuf, pe care o prepară mama sau o comand. Mențin stilul de viață chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă, voi face în continuare sport și, evident, voi mânca moderat. Dar voi gusta din toate câte puțin.

Ai slăbit în jur de 17 kilograme, cu sport în fiecare zi! Ai ținut și un regim alimentar bine stabilit? Cum și de ce te-ai mobilizat în acest sens? În ce a constat toată această desfășurare de forțe, ca să o numim așa? Ne poți spune practic cum ai slăbit?

Nu am avut un regim alimentar strict, dar am încercat să mănânc echilibrat, pentru a nu pune înapoi kilogramele date jos. Nu m-a motivat ceva anume, pur și simplu într-o dimineață m-am trezit și mi-am stabilit targetul de a slăbi 20 de kilograme. Am ieșit la alergare când a început perioada de izolare. M-am gândit că nu va fi bine dacă voi sta în casă pe canapea, așa că am decis să fac mișcare. Pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus secretul este să mănânce cât mai echilibrat, patru mese pe zi și să facă mișcare. Pot începe cu o plimbare zilnică, ar fi indicat 3 kilometri care înseamnă 5000 de pași, apoi pot începe să alterneze alergarea cu mersul. După o lună pot ajunge la performanță să alerge cei 3 kilometri. Eu mi-am setat ca target pentru anul 2021 să alerg, cumulat, 1000 de kilometri.

Ce o să faci de sărbători și cât de moderat o să mănânci ca să nu te îngrași la loc? Îți vei refuza ceva anume din meniul de sărbători?

Voi încerca să mă abțin de la prăjeli, mai ales că este perioada cu pomana porcului. Voi gusta dar voi compensa cu sportul, fie ies la alergat, fie are grijă cea mică să mă țină în formă.

Gătești și tu cu această ocazie sau lași fetele din casă să o facă?

Nu gătesc nimic în afară de ouă și cartofi prăjiți.

Revelionul cum îl petreci? Aveai multe evenimente de prezentat în noaptea dintre ani? Vei ieși pe minus?

Anul acesta voi fi în pijamale și mă voi uita la Revelionul Kanal D, pe care îl și prezint, împreună cu Ana-Maria Barnochi. Va fi nebunie! V-am pregătit surprize de neratat!!! Muzică, invitați unul și unul, Noroc cât cuprinde!!

Cum a fost anul 2020 pentru tine?

A fost un an stresant, din cauza acestei pandemii. Și am suferit  pentru că nu m-am putut vedea liniștit și relaxat cu prietenii, așa cum o făceam înainte.

Ce îți dorești în 2021? Cum te vezi în noul an, personal și din punct de vedere profesional?

Mi-aș dori ca 2021, pe toate planurile, să fie la fel de bun ca 2020, dar să revenim la viața normală, să mă văd cu oamenii, să ne luăm în brațe, să ne comportăm normal. Dar cred că ne vom reveni mai greu după această perioadă.

Vine Moșul la Bursucu? Ai fost cuminte?

Bineînțeles că am fost cuminte, am muncit. Vine cu siguranță, nu știu încă cu ce cadou. Împodobesc bradul, las un loc mare, special pentru cadoul meu. Îmi doresc un Playstation 5, dar nu este disponibil, așa că probabil va trebui să îmi fac singur cadoul anul viitor.

Ești un bărbat serios și familist! Însă ti se întâmplă des să primești mesaje de la admiratoare pe rețelele de socializare? Cât de indecente sunt?

Am primit diverse mesaje, poze și cu haine și fără, invitații la cafea sau la ceas de seară. Dacă eu primesc tot felul de mesaje și propuneri, nici nu vreau să mă gândesc ce primește un bărbat cu adevărat frumos, un manechin.

Îi dai motive de gelozie soției tale?

Nu, niciodată, sunt un gentleman, așa am fost educat de părinți, mai ales de tatăl meu.

Ce înseamnă Teo Trandafir pentru tine? Ce ai învățat în toți anii ăștia de la ea?

Înseamnă omul care a avut curajul să lucreze cu mine, a avut încredere totală în mine, m-a suportat indiferent de zilele mele mai bune sau mai puțin bune. Am învățat de la ea ce înseamnă să fii un foarte bun profesionist. Mi-a dat foarte multe sfaturi legate de viață. Este un foarte bun prieten.

Ce mesaj de an nou îți dorești să îi transmiți lui Teo?

Să îi dea Dumnezeu sănătate și tot ceea ce își dorește din tot sufletul!

 

 

Publicat: 29 dec. 2020, 10:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă