Faimosul Culiță Sterp, de la “Survivor România”, este asaltat de fane pe rețelele sociale. “Primesc multe declarații de dragoste și uneori poze indecente!”

Publicat: 13 Jan. 2021, 20:40 Vedete

Tânăr, carismatic, ambițios și cu succes la sexul frumos, Culiță Sterp se declară un răsfățat al sorții și este pregătit și pentru a face față unui nou val de admiratoare ce ii vor urmări cu sufletul la gură evoluția la Survivor România.

Primesc pe rețelele de socializare multe declarații de dragoste de la fane și uneori și poze indecente. Fetele din ziua de azi sunt mai îndrăznețe decât băieții. Am primit sute de cereri în căsătorie până acum. Mă amuz când le primesc, uneori mă uit să văd cine sunt admiratoarele care mă vor de soț„, a declarat cântărețul înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Culiță Sterp se bucură de succesul pe care îl are, însă și-a păstrat modestia. Provine dintr-o familie cu patru copii, a muncit de mic la fermă de oi pe care o dețin părinții săi și este obișnuit să doarmă sub cerul liber. Nu au fost oameni bogați, dar a crescut înconjurat de iubirea maternă, tatăl îndepărtându-se de familie în urmă cu câțiva ani.

Pasiunea pentru muzică a avut-o de mic copil și cânta frecvent în cercul de prieteni. Rememorează cu emoție și acum primul moment în care a urcat pe o scenă în față unui public numeros.

Aveam așa de mari emoții încât am luat pastile ca să mă liniștesc. Erau mulți oameni care așteptau să mă audă cântând. Când am terminat momentul am fost în al nouălea cer, nu mă așteptam să iasă așa de bine, am fost înconjurat de oameni care doreau să facă poze cu mine. Am fost extrem de fericit și sentimentul asta îl am ori de câte ori văd bucuria din ochii oamenilor care mă ascultă„, a spus Culiță Sterp.

Tânărul artist este hotărât să reziste cât mai mult în competiție și să își sprijine echipa chiar dacă nu a trăit niciodată în condiții extreme, lipsit de hrană. Declara că nu l-a celebritatea și a învățat de mic să aprecieze ceea ce are, primind o educație solidă de la cea care i-a dat viață.

Mama înseamnă mult, înseamnă totul. Ea ne-a crescut pentru că tata a fost mai mult plecat cu oile, cu afaceri. De mai bine de șase ani am rămas doar cu ea și s-a chinuit mult cu noi. Suntem patru copii și ne-a ținut pe toți în școală. A făcut oameni din noi. Este eroul nostru!„, povestea cu emoție Culiță Sterp înainte de a se îmbarca spre aventura vieții sale, Survivor România.

Pe Culiță Sterp, alături de echipa sa, Faimoșii, îl veți putea urmări la Kanal D, de sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00,  în show-ul fenomen Survivor România, competiție dură, în care va trebui să lupte pentru hrană, adăpost și posibilitatea de a lua legătură cu cei dragi de acasă.

 

Publicat: 13 Jan. 2021, 20:40 Vedete
Pe aceeași temă