Ce a făcut Botezatu cu Ana Maria Barnoschi în Iordania! „Cel mai mișto ar fi să se trezească dimineața în cămașa mea…”

Publicat: 19 iun. 2021, 09:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Botezatu este încă un bărbat șarmant, burlac, căutat și dorit de sute de femei. Cu cine a fost însă el în Iordania, la Petra, și de ce?

Cătălin Botezatu a mers în Iordania, la Petra, cu gașca lui de prieteni dar și cu designerul Clara Rotescu de care este nedespărțit fie în vacanțe, fie în vizite de lucru pentru prezentări de modă.

Așa s-a întâmplat și în Iordania, unde cei amintiți mai sus au fost într-un infotrip pentru a descoperi Petra, fostul oraș antic situat în Iordania și unul dintre cele mai celebre situri arheologice din lume. De altfel, Cătălin Botezatu este regizorul campaniei Clarei Rotescu pentru colecția de vara viitoare și au plănuit chiar să realizeze împreună și un calendar. Ce rol a jucat Ana Maria Barnoschi în această ecuație? A fost model pentru colecția Clarei Rotescu și s-a “jucat” senzual cu Botezatu pe set, la realizarea unui shooting de excepție. Și dacă nu l-ai mai văzut pe Botezatu cu o mare coadă împletită în gură, acest lucru a fost posibil acum. Totul de amorul artei!

“Vara asta este o vară plină de excursii alături de bună mea prietenă Clara, de care nu mă despart. Am venit din Turcia într-un infotrip, suntem aici la Petra, este a cincea oară pentru mine, în orașul declarat a opta minune a lumii, și mai departe plec în Portugalia, în Madeira, unde vom promova această țară și această locație minunată! Cu Clara ne sfătuim de fiecare dată, a tunat și ne-a adunat. În ziua în care nu este ea pretențioasă sunt eu și invers…

Sunt foarte răsfățat, de ce să nu fiu răsfățat? Că am muncit, nu? Îmi place să merg în locații de lux, să stau în hoteluri de lux. Muncesc atât de mult încât merit asta!”, a spus designerul într-un interviu realizat chiar la Petra pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Nu ascultă prea tare de sfaturile medicilor

“Scoatem un calendar împreună, chiar dacă medicii mi-au recomandat să o iau mai încet nu o să clachez niciodată pentru că îmi place ceea ce fac iar muncă asta și nebunia asta mă țin efectiv în viață. Nu știu dacă aș putea să stau acasă. Asta înseamnă viață pentru mine, adrenalină la maxim!”

Ce spune Bote despre femeile din viața lui? A devenit și mai selectiv și gândește cu mai multă maturitate acum atunci când vine vorba despre femei.

“Dacă am refuzat multe femei? Uau! Tot respectul pentru femeile care îmi scriu, sunt sute, mii de femei, din păcate nu le pot răspunde tuturor. Și tot din păcate nici nu pot fi cu ele, am devenit, odată cu vârsta, mai matur, extrem de selectiv! Dacă ar fi cu mine acum iubita imaginară? Cel mai mișto ar fi să se trezească dimineața în cămașa mea, cu un bikini tanga și să vină sexy, cu o cafeluță…”, a mai completat Botezatu la Exclusiv VIP.

 

Publicat: 19 iun. 2021, 09:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă