Fetele ”rele” din showbiz şi-au împodobit cele mai ascunse părţi ale corpului! Topul vedetelor care se mândresc cu piercinguri îndrăznețe

Publicat: 25 Oct. 2020, 21:02 Vedete

Tot mai multe vedete autohtone au ales să-și facă piercinguri pentru un look mai sexy. Pe măsura curajului, unele dintre ele au îndrăznit și mai mult, așa că nu s-au oprit la banalul cercel în buric. 

Crezi că piercingurile sunt sexy? Celebrităţile le găsesc extrem de atrăgătoare. Altfel nu se poate explica numărul mare de vedete care îşi împodobesc corpul cu astfel de bijuterii. Şi nu doar în locuri foarte vizibile, cum ar fi nasul sau urechile, ci şi în locuri mai intime.

Iar dacă în trecut erau considerate un subiect tabu, în zilele noastre percepția s-a schimbat, devenind un accesoriu extrem de atrăgător pe care toată lumea caută să-l expună.

CIAO.RO vă prezintă un top 35 al vedetelor din România care și-au făcut piercinguri, iar apoi și le-au expus la mare, topless, fie la diverse evenimente sau chiar pe stradă.

Cele mai multe dintre vedete au optat pentru celebrul cercel în buric, însă unele dintre ele au avut curaj și au îndrăznit mai mult. De exemplu, Ruby și Roxana Vancea au cercei nu doar în buric, ci și în nas, dar și în limbă.

Antonia a fost însă cea mai curajoasă, și-a pus piercinguri în sfârcuri, însă, cu toate astea, nu ea reprezintă surpriza acestui top!

Accesați galeria foto pentru a vedea surpriza acestui clasament!

Publicat: 25 Oct. 2020, 21:02 Vedete
Pe aceeași temă