Cât de aproape este Dorian Popa de primul milion de euro? ”Nu fac banii ușor, muncesc mult, peste programul normal de 8 ore pe zi, de luni până vineri, doar că asta nu se vede”

Publicat: 26 mart. 2021, 18:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum a făcut și cum face bani Dorian Popa, cel mai bine plătit vlogger al momentului, unde și-a propus să ajungă, ce și-ar fi dorit de la relația cu tatăl lui, cât de chibzuit este și cum se caracterizează vedeta, aflați din interviul exclusiv pentru CIAO.RO! De asemenea, Dorian Popa mărturisește că este pregătit să devină tată.

Reporter: Dorian, câștigi anual, după cum ai declarat, frumoasa sumă de 500.000 de euro! Cum ai reușit să ajungi aici și ce poți să îți dorești mai mult de atât?

Dumnezeu m-a adus aici și cu siguranță totul i se datorează. Eu nu am făcut decât să prelucrez ce am primit de la El.. după cum zice și proverbul „Dumnezeu îți da, dar nu-ți bagă în buzunar”! Îmi doresc să fiu cel puțin constant, dacă Dumnezeu nu își dorește și mai mult de la mine, să fim sănătoși și să scăpăm de situația aceasta apăsătoare.

În aceste condiții de pandemie și de criză financiară, tu te-ai poziționat bine! Câștigi 40.000 de euro pe lună. Mai ai vreo grijă?

În primul rând a fost un „noroc chior”, ca să zic așa, faptul că online-ul a fost una dintre ramurile care „a înflorit” în această perioadă nefavorabilă. Pe de altă parte.. zice graiul viu că „norocul ți-l mai faci și cu mâna ta”.. putând din acest punct de vedere să vă spun că „investesc” de ceva ani în tot ceea ce înseamnă social media, motiv pentru care cred că acum culeg roadele. Cred că voi mai avea griji mulți ani de aici încolo.. cariera în showbiz este extrem de efemeră.

E gata făcut primul milion de euro?

Domnul Țiriac a spus că „Ai atâția bani câți poți scoate din buzunar”.. așa că mai am de muncă un piculet până la milion cash.

Unde ți-ai propus să ajungi financiar vorbind? Ai un anumit model de businessman?

Nu mi-am propus să ajung nicăieri din punct de vedere financiar… însă îmi doresc să trag tare cât sunt încă în putere.. în ideea că în a doua spre a treia partea a vieții să pot călători și să mă pot relaxa alături de familie și apropiați.

Tu stai bine pe toate planurile! Ai învățat bine, ești super star acum, câștigi bine, ai o casă ca în filme, l-ai făcut vedetă pe Chelutu! Totuși, doar excelezi peste tot? Nu există ceva care să nu faci bine, cum se zice?

În primul rând… Chelutu a ajuns cine a ajuns pentru că a vrut Dumnezeu…nu eu!!! Mijloacele prin care fenomenul Chelutu s-a viralizat nici măcar nu au fost generate de mine… eu doar am prelucat. Normal că există și lucruri pe care nu le fac bine, de aceea există oameni care știu să le facă “by the book” și cu care și lucrez.

Ce îți place cel mai mult la tine?

Cel mai mult la mine îmi place cum m-a crescut mamișor!!!

Cum îți place să te caracterizezi?

Un retardat cumsecade!

Când ai descoperit că ești discromat? Ți s-a pus diagnosticul de discromatopsie. De când? Se tratează?

Când am plecat în Africa, la un reality show, am făcut și testul cu bulinele și semnele din interiorul lor. Am dibuit una din nouă. Nu știu dacă se tratează… nu este grav și nu are nicio legătură cu daltonismul.

Dacă banii nu sunt o problemă pentru Dorian Popa, atunci există vreo problemă pe care să o aibă Dorian Popa? Dacă da, de ce natură?

Cine a zis că banii nu sunt o problema pentru mine trăiește în eroare…Eu sigur nu am declarat asta. Cred că încă nu am reușit să adun nici măcar cât trebuia să am din familie. Ce am, o casă și două mașini, se augmentează mai mult decât trebuie situația mea.

Ți-ai făcut toate poftele până acum? Ce îți mai dorești?

Cred că în viață avem „pofte” noi în fiecare an. Tot ce pot să sper este ca Dumnezeu să îmi permită să muncesc pentru a putea să mi le îndeplinesc.

Cum a ajuns Chelutu fenomen? Ai făcut o magie? Ne spui și nouă secretul? 

Daaa. Cum să nu vi-l spun. Cu multă iubire, dedicare, relaxare și nedorindu-mi asta! Lăsați lucrurile să vină de la sine. Cu cât ne „scremem” mai mult să ne iasă lucrurile, cu atât mai puțin ne vor ieși.

Se apropie de 200.000 euro încasări. Câți bani ai băgat în el la început, când l-ai adoptat? A fost cumva norocul lui dar și norocul tău!

Chelutu a stat internat cam o luna și jumătate atunci când l-am adoptat. Refacerea lui a costat câteva mii de euro, însă asta a fost ultima grijă. Eu mi-am dorit să fie bine și Dumnezeu ne-a ajutat. Mulțumim, Doamne!!! A fost norocul amândurora! Al lui, pentru că acum e sănătos și iubit și excesiv de răsfățat, iar al meu pentru că acum viețile noastre, a iubitei mele și-a mea, sunt mult mai pline de iubire și mai haioase.

Cum îți place să descrii relația cu iubita ta, Babs? Ea spunea la un moment dat că tu ai făcut-o să meargă la sala și i-ai impus un anumit meniu alimentar. Așa este? Ești mai strict din acest punct de vedere?

Eeeeh! Ce-am fost și ce-am ajuns…În primul rând, trebuie să ne asumăm faptul că într-o relație de 10 ani există foarte mulți pași. A existat și pasul cu strictețea din partea mea și…cum a existat, așa a trecut. Cred că durata relației noastre ne caracterizează mai bine decât orice adjectiv aș folosi eu. În zilele noastre, longevitatea e un lux…în orice domeniu.

De câte ori ai cerut-o în căsătorie până acum?

Am cerut-o de 48,5 ori…m-a refuzat de 49. Eu încă încerc! Nu suntem genul care să ne dorim treaba asta. Considerăm că altceva ține un cuplu sudat!

Cât de mult îți dorești să devii tată? Vorbiți des despre momentul sosirii unui copil în viață și familia voastră? Pe când preconizezi că se va întâmplă?

Se va întâmpla atunci când Dumnezeu ne va arăta asta.

Cum crezi că o să fii tu ca tată?

Sper că o să fiu un tată iubit de copiii lui, atât cât o iubesc eu pe mama mea.

I-ai spus lui Măruță că nu îți pare rău de faptul că nu ai fost la înmormântarea tatălui tău! Poți să trăiești cu chestia asta în suflet? Chiar nu ai remușcări?

Cred că ar trebui să fi trecut prin ce am trecut eu și după să formulați întrebarea.

Crezi că ai mai fi putut să schimbi relația dintre voi dacă ar mai fi trăit?

Cred că ar fi trebuit să schimbe EL relația dacă ar mai fi trăit!

Cum ar fi putut totuși tatăl tău să te aibă de partea lui?

Cerându-și iertare de la mama și, abia apoi, de la fratele meu și de la mine.

Ce relație ai cu fratele tău? Cum vă înțelegeți, sunteți apropiați? Vă ajutați?

Mama noastră, fratele meu și cu mine sunt exact genul de familie „buturuga mică răstoarnă caru’ mare”. 3 este, totuși, o cifra magică.

Cine cheltuie cei mai mulți bani la voi în casă, tu sau iubita ta?

Cheltuim amândoi mult, dar atunci când vine vorba de excese, deseori eu sunt cel care zice stop.

Tu faci banii ușor, dar îi cheltui la fel de repede sau ești mai chibzuit? Pe ce îți place să dai banii? Ce îți cumperi cel mai des?

Nu fac banii ușor, ba chiar muncesc mult, peste programul normal de 8 ore pe zi, de luni până vineri, doar că asta nu se vede pentru că iubesc ceea ce fac. Cheltui într-atât încât să mă bucur de ceea ce realizez, dar sunt pe atât de zgârcit încât să pot să generez business-uri noi și să le recapitalizez pe cele deja existente. Mașini și ceasuri…sunt bărbat.

Cum e Dorian Popa atunci când închide camerele de filmare? Cum ești tu când nu ești în lumina reflectoarelor? La fel de expansiv?

Sunt același de când mă trezesc și până adorm.. pentru că atunci când dorm, eu nu mă mișc!

La ce să ne așteptăm de la tine de acum încolo? Cu ce ne vei surprinde din nou?

Nu știu! La fel de curioși cum sunteți voi, sunt și eu să văd ce-mi rezervă Bunul Dumnezeu. Numai el știe ce va urma în viața mea. Amin!

 

Publicat: 26 mart. 2021, 18:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă