Simona Patruleasa, mai sexy ca oricand! A postat poze din vacanta, afisandu-si silueta perfecta

Publicat: 05 iul. 2019, 15:28 Autor: Simona Vedete

A fost si va ramane una dintre cele mai frumoase si sexy femei din Romania, iar ultimele poze demonstreaza asta.

Simona Patruleasa, mai sexy ca oricand! Chiar daca are o mostenire genetica buna, Simona Patruleasa nu se culca pe-o ureche si face tot ce este posibil pentru a se mentine in forma.

Astfel ca aceasta face mult sport, pentru a-si mentine corpul tonifiat si suplu, iar rezultatele se osberva cu ochiul liber. Simona Patruleasa are un trup perfect, asa cum orice femeie viseaza.

Simona Patruleasa, mai sexy ca oricand

Simona Patruleasa, mai sexy ca oricand

La sfarsitul lunii trecute, Simona Patruleasa a fost plecata cu familia intr-o binemeritata vacanta, pentru a-si reincarca bateriile si a se relaxa dupa atata munca.

Aceasta si-a incantat fanii cu cateva poze postate de acolo, iar cea in costum de baie i-a adus multe aprecieri, fanii admirandu-i trupul bine lucrat si fara cusur.

Pentru a se mentine in forma, aceasta face saptamanal 2 antrenamente din Programul Intense Body Change dar si o sedinta 1 la 1 cu Alex Valah intr-o sala de forta.

Pe langa miscare, aceasta a urmat si o dieta personalizata, pentru a fi sigura ca da joi cele 3 kilograme nedorite. A reusit astfel sa dea jos din grasime si sa acumuleze aproximativ 4 kilograme de masa corporala.

„Antrenamentele Simonei au fost create atât pentru a creşte forţa şi rezistenţa, dar şi pentru a fi mai funcţională în viaţă de zi cu zi. Ştim doar că are o fetiţă mare şi va trebui să o ducă în braţe în vacanţe, aşa că trebuie să o facem puternică şi rezistentă.

Simona este foarte ambiţioasă, nu s-a plâns că i-a fost greu şi a fost foarte motivată să îşi atingă obiectivul. Aşa că la antrenamente s-a autodepăşit zi de zi” a spus antrenorul acesteia pentru okmagazine.ro.

Publicat: 05 iul. 2019, 15:28 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă