Andreea Marin și Simona Pătruleasa, ceartă la cuțite în trecut: “Nu am cum să fiu prietenă cu ea”

Publicat: 08 sept. 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete

Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au certat, cu mulți ani în urmă. După șapte ani, cele două vedete au încheiat războiul.

Andreea Marin și Simona Pătruleasa au fost prietene bune, li se spunea adesea că seamănă ca și cum ar fi surori. Însă prietenia lor a fost serios zdruncinată. În momentul în care Ștefan Bănică Jr., fostul soț al „Zânei surprizelor”, și Sabin Ivanof, soțul știristei de la Kanal D, au ajuns să se judece în instanță. Totul în urma unor afaceri imobiliare dezvoltate împreună.

Așa se face că, în 2014, relația de prietenie pe care cele două vedete TV o aveau de ani buni a luat sfârșit. Înainte de scandalul dintre partenerii lor, se întâlneau, povesteau și ieșeau împreună cu fiicele lor.

De ce s-au certat Andreea Marin și Simona Pătruleasa

Ruptura dintre cele două vedete a venit după ce Ștefan Bănică Jr. a avut un scandal uriaș cu soțul prezentatoarei de la Kanal D.

Mai exact, Ștefan Bănică Jr. și afaceristul Sabin Ivanof au construit împreună un imobil, în 2008. Conflictele dintre cei doi au apărut după finalizarea construcției.

Astfel, juratul de la X Factor și omul de afaceri nu s-au înțeles în privința împărțirii celor zece apartamente din clădire. Așa că s-au judecat prin tribunale.

Ștefan Bănică a pus la dispoziție terenul de 1,7 milioane de euro. Iar Sabin și Bogdan Ivanof s-au ocupat de construcție prin firma pe care o dețineau, având o prestație de 1.400.000 de euro.

Cei doi frați au susținut că fostul soț al Andreei Marin nu a semnat certificatul de intabulare pentru ca cele zece apartamente. Evaluate fiecare la 400.000 de euro, să nu fie vândute, potrivit click.ro.

Andreea Marin și Simona Pătruleasa, ceartă la cuțite

Cântărețul a susținut că frații Ivanof l-au „păcălit” și că a plătit ratele bancare. Juratul de la Antena 1 chiar ar fi scos bani din buzunar pentru a plăti utilitățile, din moment ce construcția nu a fost finalizată la timp.

Neînțelegerile dintre cei doi au afectat și prietenia de mai bine de cinci ani dintre Andreea Marin și Simona Pătruleasa. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D spunea că nu poate fi prietenă cu o persoană care îl vorbește de rău pe soțul ei.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene. Dar nu vreau să discut despre asta”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Ziarul Ring, în 2014.

Andreea Marin, susținută de știrista de la Kanal D

Timpul a trecut, Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică jr. care, în cele din urmă a căzut la pace și cu Sabin Ivanof. Iar drumurile celor două prezentatoare tv s-a intersectat din nou. La șapte ani de când au pus capăt relației de prietenie. Se pare că Andreea Marin și Simona Pătruleasa au îngropat securea războiului.

Mai mult, știrista de la Kanal D o susține pe fosta soție a lui Ștefan Bănică în noua afacere. Cele două vedete de televiziune s-au fotografiat împreună. Iar dovada că au lăsat deoparte neînțelegerile și se susțin reciproca ajuns pe rețelele de socializare.

Publicat: 08 sept. 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×