Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat de la Oana Roman! Ce de fite, nene! FOTO

Publicat: 07 Jul. 2019, 17:18 Vedete

Duminica, 7 iulie 2019, cele doua vedete care s-au indragostit la Ferma 2019 se casatoresc. Cei doi au facut cununia pe 27 mai 2019.

Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat de la Oana Roman? Ceva intim si de fite, daca putem spune asa. Fiica lui Petre Roman a fost cea care s-a ocupat, in totalitate, de nunta fostei sotii a lui Ilie Nastase. De la cununia civila pana la cea religioasa, Oana Roman a fost cea care s-a ocupat de detalii.

Si, pentru ca sunt si prietene bune, Oana nu a putut sa dezamageasca. Fiica lui Petre Roman i-a oferit lui Brigitte Sfat o lenjerie de pat, cadou de nunta. Dar nu orice fel de lenjerie intima, ci una scumpa, de fite, asa cum ii place doamnei Pastrama.

Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat


Cei doi miri au primit cadoul de la Oana Roman dimineata, inainte de a ajunge la biserica. Oana Roman le-a dat o cutie mare in care se afla o lenjerie de pat, special facuta pentru cei doi proaspat insuratei. Este una cu insertii de perle 😛

Brigitte si Pastrama s-au dus cu o gaina si trabucuri la nasi! „Ne-am dus cu ploconul, am facut…” VIDEO


„Am oferit lui Brigitte și Florin Pastramă cadoul meu de nuntă! O lenjerie superbă de pat din bumbac și saten cu dantelă și inserții de perle”, a explicat Oana Roman la PRO TV.

Brigitte si Pastrama si-au ales dansul mirilor! Vor avea si o parte… VIDEO

Oana Roman a fost profund emotionata inainte de nunta lui Brigitte Sfat: „Gata. Azi am o mare provocare profesională! Țineți-mi pumnii!”

Brigitte si Pastrama scandal pe costumul de mire: „Da-mi o culoare tiganeasca! Sa mor io daca nu-mi place! Asta-i fa!” / „Eu vin din alta lume, am fost la nunta printului Albert de Monaco!” VIDEO

Publicat: 07 Jul. 2019, 17:18 Vedete
Pe aceeași temă